Хороскоп за 9 ноември: Овните да се освободят от предразсъдъци, Везните да мислят какво говорят

Запознанство при твърде необичайни обстоятелства ще впечатли Раците

09.11.2022 | 07:20 Редактор: Ирена Бакърджиева
Хороскоп за 9 ноември: Овните да се освободят от предразсъдъци, Везните да мислят какво говорят

Какво ви очаква през днешния ден - вижте в хороскопа ни, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Опитайте да се освободите от предразсъдъците. Ако осъзнаете, че те са ви излишни и само ви връщат назад, бихте могли да се ориентирате към онова, което за вас е ценно и важно и да поставите начало на промените, за които отдавна си мечтаете.

Телец

Събитията днес ще са уж незначителни, но колкото повече размишлявате върху тях, толкова по-дълбоко ще усещате смисъла им. В крайна сметка ще ви подскажат, че е настъпил моментът, в който е желателно да се дистанцирате от някои хора, гравитиращи около вас.

Близнаци

Разногласията ще се случват сравнително често, но всъщност ще са полезни. Благодарение на тях ще преосмислите част от твърденията или позициите си и ще успеете да отстраните незабелязано допуснати към момента грешки.

Рак

Запознанство при твърде необичайни обстоятелства ще ви впечатли и дори въодушеви. Ще получите подкрепа и одобрение оттам, откъдето най-малко сте очаквали.

Лъв

Възможно е да се натъкнете на затруднения при изпълнение на професионалните си задължения. Източникът най-вероятно ще е субективен фактор – колеги или партньори, с които работите отскоро и не сте създали синхрон в действията си.

Дева

Обстановката на работното място на моменти ще е твърде "нагорещена". Въздържайте се от участие в дискусии, независимо доколко сте сигурни в мнението си. Останалите спорещи ще чуват само онова, което искат да чуят, и няма да се стигне до окончателно решение.

Везни

Един от дните, в които е желателно да мислите какво говорите, а не да говорите, каквото мислите. Емоционалното ви състояние е нестабилно и сте склонни да приемате съвсем обичайни факти прекалено лично и по-драматично. Импулсивните изблици ще ви създадат проблеми.

Скорпион

Не се доверявайте на първосигналния си порив. Каквото и да се случи, реагирайте като пред жп прелез – огледайте се, ослушайте се и… ако сте сигурни в себе си, реагирайте, отчитайки нивото на риск.

Стрелец

Ще успеете да стигнете до логическия завършек на някои финансови сделки. Няма да получите точно тези приходи, на които се надявате, но пък разполагаемите ще ви стигнат, за да погасите част от текущите задължения.

Козирог

Ще "берете плодовете" на проекти, започнати през пролетта. Ще се убедите колко правилно сте постъпили, като сте се преборили със съмненията си и колко прозорливо сте избрали сътрудниците, на които да се доверите, пише az-jenata.bg.

Водолей

Ще намерите изход от проблем, засягащ личните ви отношения. Ще ви споделят чужд опит, който няма да можете да приложите изцяло или буквално, но ще се измъкнете безпроблемно от "задънена улица", в която сте попаднали под нечие въздействие.

Риби

Направете "ревизия" на социалните си контакти. Напуснете групи, чатове, сдружения, които вече не са ви интересни. Освободете се от задължения, които са ви натрапени насилствено, само защото сте отстъпчиви и сговорчиви.

Снимка: Pixabay