fallback

Хороскоп за 5 ноември: Лъвовете да се доверят на въображението, Козирозите да намалят контактите

Очаква ни динамична събота, за някои представители на зодиака ще е и натоварена

05.11.2022 | 08:21 Автор: Ирена Бакърджиева

Очаква ни динамична събота, за някои представители на зодиака ще е и натоварена. Повече вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Девизът ви за днес най-вероятно ще е: дойдох, видях, победих. Ще можете да действате обмислено, логично и едновременно с това – решително.

Телец

Повечето събития ще предизвикват у вас или недоволство, или разочарование. Обичайните задачи ще ви отегчават, а за по-интересни занимания ще ви липсва инициатива. Подходящата тактика е да се отдадете на любимите си занимания, стига това да не предизвика остра реакция от страна на близките ви.

Близнаци

Ориентирайте усилията си предимно към недовършените задачи. Почти сигурно е, че и сега няма да успеете да довършите всичко къде от липса на ентусиазъм, къде от липса на ресурси, но все пак ще наваксате част от изоставането.

Рак

Не разчитайте на вълнуващи и романтични преживявания. Едва ли ще запомните този ден с нещо специално, но пък ще можете да подчините програмата си изцяло на личните предпочитания.

Лъв

Ако не искате скуката да ви съпровожда през целия ден, доверете се на въображението си. Ако пък то ви подсказва идеи, които не можете да си позволите по чисто финансови причини, то оставете инициативата в ръцете на близките. Със сигурност няма да ви оставят без работа.

Дева

Ще допуснете огромна грешка, ако очаквате от близките или от хората от обичайното ви обкръжение да проявят същия ентусиазъм за работа като вас. За предпочитане е да не се опитвате да променяте темпото и да им поставяте условия. Конфликтът ще е неизбежен.

Везни

Взимането на решения е една от най-трудните ви дейности, но днес може да се окаже още по-трудна. Не е изключено да употребите всичкото време, с което разполагате, в търсене на отговор на прословутия хамлетовски въпрос: да го бъде или хич.

Скорпион

Единственият фактор, който би могъл да ви извади извън кожата, е нечие настояване да правите нововъведения. Всяка промяна, колкото и да е дребна, истински ще ви ядоса. Преди обаче да повишите децибелите, споделете откровено предпочитаната позиция.

Стрелец

Ще разполагате с различни варианти да научите нещо ново или да направите нещо непрактикувано до момента. Възползвайте се, но с умерен ентусиазъм и без прояви на прекалена ексцентричност.

Козирог

Намалете контактите и изобщо избягвайте новите запознанства. Ако все пак се наложи да общувате с нови хора, то бъдете особено предпазливи и по възможност не споделяйте лична информация, пише az-jenata.bg.

Водолей

Оригиналното и критичното ви мислене са в синхрон. Без никакви съмнения в себе си можете да се заемете за задачите, с които до момента не сте успели да се справите. Този път няма да ви затруднят.

Риби

Отделете време за преглед и анализ на финансовото си състояние. Не само ще установите кои разходи бихте могли да игнорирате, но и ще ви хрумне от какво и как да получите допълнителен приход.

Снимка: Pixabay

fallback
Още от Любопитно
fallback