Хороскоп за 29 октомври: Раците ще получат новина, Стрелците с кратко пътуване

За Овните разговор със стар приятел може да премине в ожесточен спор

29.10.2022 | 08:15 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за 29 октомври: Раците ще получат новина, Стрелците с кратко пътуване

Овен

Разговор със стар приятел може да премине в ожесточен спор, само защото отказвате да приемете което и да било чуждо мнение. Ако "върнете лентата" назад ще установите, че това не ви се случва за първи път. Не е ли време да престанете да допускате една и съща грешка?

Телец

С каквото и да се заемете, ще се справите много по-лесно, ако не споделяте и не обсъждате намеренията си. Така ще си осигурите достатъчно време за допълване на някои пропуски и актуализиране на направеното до момента, с което пък ще стабилизирате позициите си.

Близнаци

Ще се наложи отново да се занимавате с дейност, която възприемате като завършена. Може би става дума за загубени данни, документи или други детайли, които трябва да възстановите или просто отново да направите. Реагирайте спокойно.

Рак

Много е вероятно да получите новини отдалече и те да са свързани с работа, за която преди време сте подали документи. Не е изключено да се наложи да освежите познанията си в дадената област, за да се представите "на ниво".

Лъв

Навикът ви да съхранявате и пазите надлежно документите си ще се окаже изключително полезен. Вероятно ще се наложи да доказвате плащания, които сте направили или издължили, но не са били отразени. При всички случаи, ще избегнете евентуални неприятности.

Дева

Появата на човек от миналото ще ви развълнува, но и в известна степен разочарова. След като се срещнете, ще установите, че не става дума за "възкръсване" на стари чувства, а за услуга, която иска да получи.

Везни

Не е изключено разхождайки се по реалната или виртуална търговска мрежа, да попаднете на стока или продукт, който от доста време имате желание да си купите. Преди да посегнете импулсивно към портмонето или банковата си карта, помислете дали не сте надвишили предварително определения си лимит.

Скорпион

Меркурий навлиза във вашия знак. Вербалните ви способности ще са особено силни и без затруднение ще можете да общувате дори с най-несговорчивия събеседник. Май е време да поискате извинение от някого, с когото не сте били особено учтиви.

Стрелец

Ще имате възможност да реализирате кратко пътуване към място, което не сте посещавали или сте били там много отдавна. Възползвайте се. Не е изключено да ви хрумне начин за справяне със стар имуществен въпрос.

Козирог

Прегледайте старателно електронната си поща, а също и спама. Вероятно ще намерите съобщение от стари приятели, живеещи на далечно разстояние, които имат желание да се срещнат с вас. Спомените ще ви заредят с оптимизъм.

Водолей

Много е вероятно да получите парична сума, която ви е била обещана преди време, но в последния момент са ви отказали. Заделете я за резерв. Съвсем скоро ще установите, че сте я получили точно навреме, пише Az-jenata.bg

Риби

Фактът, че Юпитер вече е във вашия знак подсказва, че ще имате възможност да довършите нещо започнато и изоставено. Най-вероятно става дума за лични отношения, така че анализирайте обстановката и си изградете подходяща тактика.

Снимка: Pixabay