Хороскоп за 25 октомври: Овните да намалят темпото, Рибите да не бързат с новите проекти

Някои случки може временно да помрачат присъщия оптимизъм на Близнаците

25.10.2022 | 07:27 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за 25 октомври: Овните да намалят темпото, Рибите да не бързат с новите проекти

Овен

Намалете темпото и ако усетите безпричинно напрежение, направете кратка разходка на открито или няколко дихателни упражнения на отворен прозорец. Не преяждайте и не общувайте с хора, чието единствено желание е да ви занимават с грижите си.

Телец

Придържайте се към ритъма на събитията. Ако непрекъснато "удряте на камък", с каквото и да се заемете, не се самообвинявайте. Не сте в позиция да въздействате на процесите, а само да се съобразявате с тях.

Близнаци

Някои случки може временно да помрачат присъщия ви оптимизъм. Въздържайте се от непредвидени разходи. Купувайте само продукти, без които не бихте могли да обезпечите ежедневните си нужди.

Рак

Новолунието в комбинация с частичното слънчево затъмнение ще се отрази на концентрацията ви. Не се опитвайте да се занимавате с няколко неща едновременно. Изберете едно, не прекалено сложно, което дори да сгрешите, ще успеете да коригирате самостоятелно.

Лъв

Не е изключено да усетите коренна промяна на собствения си темперамент. Да възприемате случващите се около вас събития по начин, съвсем различен от присъщия ви, дори да ви е трудно да прецените коя е най-правилната реакция. Не се стресирайте, явлението е временно, до няколко дни ще възстановите обичайния си нрав.

Дева

По време на неформален разговор ще научите информация, която ще ви подскаже причините за някаква преживяна в близкото минало неприятност. В дъното на ситуацията ще се окаже дълбоко скривана чужда тайна, трудна за възприемане и предизвикваща противоречиви мисли.

Везни

Ако нищо не ви принуждава да предприемате дълго пътуване, по-добре е временно да го отложите. В случай, че няма как да го избегнете, погрижете се старателно за екипировката, оборудването, обезпечете си провизии, от които бихте могли да се възползвате при екстрена ситуация, в каквато не е изключено да попаднете.

Скорпион

Астрологичното влияние ще се усеща най-силно във вашия знак като е възможно да се прояви в две направления. Или с един замах да „разсечете гордиевия възел“ на проблем, който отдавна ви безпокои, или обратно – да попаднете в глупава ситуация, от която няма да се измъкнете много лесно.

Стрелец

Разговор с роднини, свързан с разпределение на имущество много бързо може да се превърне в разгорещен спор. Постарайте се да прецените своевременно основното направление на претенциите, за да избегнете възможността да ви въвлекат в интрига.

Козирог

Ще се натъкнете на затруднения при опит за уреждане на финансов въпрос. Ако имате текущи задължения с изтекъл падеж, постарайте се да ги погасите. Моментът не е подходящ за инвестиране в дългосрочни проекти, пише Az-jenata.bg

Водолей

Организирайте графика си така, че да си подсигурите резервни варианти и да разместите изпълнението на задачите при нужда. Част от предварително набелязаните ангажименти ще отпаднат. Във ваш интерес е да уплътните максимално времето, с което ще разполагате.

Риби

Ако обмисляте нови проекти, не бързайте със стартирането им. Ограничете активността си предимно в осигуряване на ресурси и колкото е възможно по-точно разпределение на работните етапи.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК