Лечебната сила на храната – на фокус в „Линия "Здраве“ на 23 октомври по Bulgaria ON AIR

Специален гост в новото издание на предаването ще бъде д-р Георги Гайдурков

21.10.2022 | 13:40
Лечебната сила на храната – на фокус в „Линия

Тази неделя, 23 октомври, в различното здравно предаване „Линия „Здраве“ по Bulgaria ON AIR зрителите ще научат повече за лечебната сила на храната. Специален гост по темата ще бъде д-р Георги Гайдурков, създател на лечебната и профилактична система за хранене, наречена „Човешко хранене“.

Заедно с водещата на „Линия „Здраве“ Яна Данаилова, той ще коментира как човек може да използва полезните съставки на храната не само за профилактика на здравето, но и за лечение на редица съвременни заболявания.

В студиото на предаването специалистът ще коментира и кои са най-често срещаните хранителни дефицити и свързаните с тях заболявания, какви са ползите от суровоядството. Д-р Гайдурков ще коментира още можем ли чрез хранене да се справим с автоимунни заболявания и кои са най-важните правила в храненето за превенция на заболявания.

Не пропускайте да научите отговорите на тези и още полезни за здравето  въпроси тази неделя в предаването „Линия „Здраве“ - на 23 октомври, от 09:30 ч., по Bulgaria ON AIR.