fallback

Хороскоп за 16 октомври: Раците да обмислят действията си, Лъвовете да не драматизират

Скорпионите да избягват контактите с непознати

16.10.2022 | 08:25 Автор: Ирена Бакърджиева

Какво ви очаква в неделния ден вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Безпроблемно ще намерите отговори на всички спорни въпроси, особено ако противоречията са между роднини или членове на семейството. Усетите ли, че някъде около вас назрява разправия, намесете се решително. Думата ви ще се чуе и ще намерите решение, удобно за всички.

Телец

Най-сериозната ви трудност ще е да направите каквото и да било по задължение. Но тъй като така или иначе няма как да избегнете задълженията, то ориентирайте се първоначално към заниманията, които предпочитате, а другите вмъквайте между тях. Със сигурност ще постигнете ефекта на сития вълк и цялото агне.

Близнаци

Ориентирайте се към екипни занимания. В какъвто и колектив да се включите, ще успеете да разгърнете най-добрите си страни и направеното от вас ще получи висока оценка. След време точно тези резултати вероятно ще се окажат решаващи за напредъка ви.

Рак

Част от ситуациите, в които попадате, ще са сложни и нееднозначни. Обмисляйте действията си внимателно и с ясното съзнание, че ще носите отговорност за последствията след време.

Лъв

Не драматизирайте препъникамъните, на които попадате. Не сте в позиция да контролирате процесите, така че е за предпочитане да се съобразявате с тях и да пригодите собствените си действия доколкото е възможно.

Дева

Необичайно преживяване ще ви впечатли, зарадва и окуражи. Най-вероятно ще е свързано с контактите ви, лични или делови и ще се случи по време на пътуване, но дори да е на кратка импровизирана разходка, ще се отрази на динамичния ви стереотип по приятен начин.

Везни

Придържайте се към обичайните си занимания и ги изпълнявайте по начин, който добре познавате. Избягвайте експериментите, каквито и да са, колкото и да сте сигурни в положителния краен резултат. Дори да не се стигне до реални загуби, ефектът който получавате няма да отговори на очакванията ви.

Скорпион

Избягвайте контактите с непознати. Със сигурност ще се намери някой, на когото не се харесвате и ще реши да излее лошото си настроение върху вас. Ако не искате да станете обект на критики и забележки, ограничете кръга на общуване само до близките си. На тях така или иначе не можете да им се сърдите, дори когато са кисели и заядливи.

Стрелец

Нищо няма да попречи на реализацията на замислите ви. Обстановката ще е предвидима и събитията ще отговорят на предположенията ви. Единственият принцип, към който е желателно да се придържате е, че невинаги целта оправдава средствата и е във ваш интерес да не навлизате в чужда територия.

Козирог

Не е изключено да ви обземе необичайно силна неувереност и съмнение в собствените ви възможности. Ако се налага да се занимавате с нещо сложно и ви е трудно да вземете решение, то най-лесният начин ще е да обсъдите идеята с близките си. Дори да не ви подскажат тактика, поне ще ви окуражат.

Водолей

Не вярвайте на предчувствията си, колкото и реални да ви изглеждат. С каквото и да се заемете, придържайте се към логиката на събитията и преценявайте предпазливо всяко свое действие. Имайте предвид, че малките отклонения от правилата причиняват най-големи неприятности, пише az-jenata.bg.

Риби

Помислете за себе си, погрижете се за собствените си интереси и направете онова, което все отлагате и все не ви остава време. Посетете спа центъра, концерт, изложба, театрална постановка. Свежите преживявания осезателно ще повишат тонуса ви.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback