fallback

Хороскоп за 12 октомври: Рибите са в риск от инциденти, Лъвовете да се пазят от измамници

Водолеите да не се включват в съмнителни афери

12.10.2022 | 07:31 Автор: Петя Кръстева

Какво ви вещаят звездите за днешния ден?

Овен

Част от дългосрочните ви планове ще се нуждаят от промяна или преструктуриране. Прегледайте ги и се заемете с корекциите търпеливо, последователно и спазвайки нормативните изисквания.

Телец

Контактите ви на всички нива и във всички направления ще са изключително интензивни и плодотворни. Без никакви опасения можете да отнесете исканията си към шефовете или инстанции, имащи правото на вето. Изненадващо лесно ще получите каквото ви е необходимо.

Близнаци

Поинтересувайте се за мнението на по-опитни или по-възрастни приятели, ако се налага да се справите със сложен въпрос. Само едно от тях едва ли ще е приложимо, но ако комбинирате няколко със сигурност ще стигнете до правилния начин.

Рак

Участвайте активно в екипните дейности. Проявете солидарност и съпричастност към останалата част от колектива. Помощта, която окажете или предоставите сега, ще ви се възвърне многократно точно в момента, в който имате най-голяма нужда от нея.

Лъв

Бъдете предпазливи, грижете се старателно за документите и собствеността си. Ако не се налага да посещавате събития, на които присъстват много хора, не го правете. Избягвайте магазини, търговски центрове и други места, където ви канят за някаква презентация на продукти. Не е изключено да попаднете на измамници.

Дева

Не приемайте предложения за сътрудничество или други съвместни дейности, идващи от непознати хора или непопулярни организации. Оформяйте всичките си споразумения в писмен вид и то след като подробно сте се запознали с текста. Може да попаднете на двусмислени и неизгодни за вас клаузи.

Везни

В случаен разговор ще разберете неприятна информация за ваш близък или ще ви разкрият дълго пазена тайна. И в двата случая е желателно да запазите спокойствие и да не показвате емоциите си. Чутото може да не е абсолютна истина, а опит да се разбере личното ви отношение към въпроса.

Скорпион

Има дни, в които нямате желание за нищо, липсва ви мотивация, концентрация и изобщо не искате да се занимавате с каквото и да било. Усетите ли, че ви обзема подобно настроение още от сутринта, помислете дали бихте могли да отложите задълженията си за известно време и излезте сред природата. В случай, че не е възможно, занимавайте се само с рутинни дейности.

Стрелец

С част от набелязаните задачи няма да можете да се справите директно, а ако опитате да действате по заобиколни пътища, не е изключено да попаднете "в задънена улица". Включете в графика си само лесни занимания, с които няма да си създадете неприятности.

Козирог

Много е вероятно да ви поканят да се включите в чужд проект като допълнителна работа. Ако не се чувствате достатъчно сигурни в себе си, независимо от причината, измислете приемлива причина за отказ, пише az-jenata.bg

Водолей

Не вярвайте на обещания и не се изкушавайте да участвате в съмнителни афери, само за да проверите доколко ви работи късметът. Дори в момента да избегнете евентуални санкции, рано или късно ще се сблъскате с "буквата на закона".

Риби

Бъдете внимателни, ако се налага да предприемете пътуване по вода или изобщо се намирате в близост до открит естествен водоизточник. Спазвайте дозировката на лекарствата, които употребявате, следете за срока им на годност. Съществуват предпоставки за инцидент.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback