Хороскоп за 12 октомври: Рибите са в риск от инциденти, Лъвовете да се пазят от измамници

Водолеите да не се включват в съмнителни афери

12.10.2022 | 07:31 Редактор: Петя Кръстева
Хороскоп за 12 октомври: Рибите са в риск от инциденти, Лъвовете да се пазят от измамници

Какво ви вещаят звездите за днешния ден?

Овен

Част от дългосрочните ви планове ще се нуждаят от промяна или преструктуриране. Прегледайте ги и се заемете с корекциите търпеливо, последователно и спазвайки нормативните изисквания.

Телец

Контактите ви на всички нива и във всички направления ще са изключително интензивни и плодотворни. Без никакви опасения можете да отнесете исканията си към шефовете или инстанции, имащи правото на вето. Изненадващо лесно ще получите каквото ви е необходимо.

Близнаци

Поинтересувайте се за мнението на по-опитни или по-възрастни приятели, ако се налага да се справите със сложен въпрос. Само едно от тях едва ли ще е приложимо, но ако комбинирате няколко със сигурност ще стигнете до правилния начин.

Рак

Участвайте активно в екипните дейности. Проявете солидарност и съпричастност към останалата част от колектива. Помощта, която окажете или предоставите сега, ще ви се възвърне многократно точно в момента, в който имате най-голяма нужда от нея.

Лъв

Бъдете предпазливи, грижете се старателно за документите и собствеността си. Ако не се налага да посещавате събития, на които присъстват много хора, не го правете. Избягвайте магазини, търговски центрове и други места, където ви канят за някаква презентация на продукти. Не е изключено да попаднете на измамници.

Дева

Не приемайте предложения за сътрудничество или други съвместни дейности, идващи от непознати хора или непопулярни организации. Оформяйте всичките си споразумения в писмен вид и то след като подробно сте се запознали с текста. Може да попаднете на двусмислени и неизгодни за вас клаузи.

Везни

В случаен разговор ще разберете неприятна информация за ваш близък или ще ви разкрият дълго пазена тайна. И в двата случая е желателно да запазите спокойствие и да не показвате емоциите си. Чутото може да не е абсолютна истина, а опит да се разбере личното ви отношение към въпроса.

Скорпион

Има дни, в които нямате желание за нищо, липсва ви мотивация, концентрация и изобщо не искате да се занимавате с каквото и да било. Усетите ли, че ви обзема подобно настроение още от сутринта, помислете дали бихте могли да отложите задълженията си за известно време и излезте сред природата. В случай, че не е възможно, занимавайте се само с рутинни дейности.

Стрелец

С част от набелязаните задачи няма да можете да се справите директно, а ако опитате да действате по заобиколни пътища, не е изключено да попаднете "в задънена улица". Включете в графика си само лесни занимания, с които няма да си създадете неприятности.

Козирог

Много е вероятно да ви поканят да се включите в чужд проект като допълнителна работа. Ако не се чувствате достатъчно сигурни в себе си, независимо от причината, измислете приемлива причина за отказ, пише az-jenata.bg

Водолей

Не вярвайте на обещания и не се изкушавайте да участвате в съмнителни афери, само за да проверите доколко ви работи късметът. Дори в момента да избегнете евентуални санкции, рано или късно ще се сблъскате с "буквата на закона".

Риби

Бъдете внимателни, ако се налага да предприемете пътуване по вода или изобщо се намирате в близост до открит естествен водоизточник. Спазвайте дозировката на лекарствата, които употребявате, следете за срока им на годност. Съществуват предпоставки за инцидент.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК