Хороскоп за 9 октомври: Раците да оставят на заден план емоциите, напрежение за Девите

Водолеите да намалят темпото и да се забавляват

09.10.2022 | 08:17 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 9 октомври: Раците да оставят на заден план емоциите, напрежение за Девите

Емоционален ден за повечето зодии, някои обаче не трябва да изразяват бурно чувствата си.

Овен

Пълнолунието във вашия знак ще се отрази на енергетиката и комуникативните ви умения стимулиращо. Ще успеете да елиминирате някои проблеми, оказващи негативно влияние върху отношенията ви от всякакъв характер.

Телец

Внимателно наблюдавайте събитията, които се случват около вас. Ще забележите детайли, които преди време не са ви направили впечатление, но сега ще ви подскажат причините за някои преживявания, а и какви последствия бихте могли да очаквате от тях.

Близнаци

Подхождайте към проблемите без драматизъм, а към успехите – с умерен оптимизъм. Нищо няма да е такова, каквото ви изглежда на пръв поглед, така че създайте си вариант за действие, позволяващ промяна на тактиката.

Рак

Неумението ви да контролирате емоциите е основната причина, която ви пречи да си изградите реална представа за ситуацията, в която се намирате. Когато чувствата изместват разума, всъщност виждате фактите като през криво огледало и взимате погрешни решения, от които страдате.

Лъв

Събитията ще са противоречиви, а от там и чувствата ви – също. Не е изключено да изникнат възможности, позволяващи ви да направите стъпка напред в професионалното си развитие, но е желателно да ги обмислите подробно, да ги обсъдите с близките си. Ще има и заблуждаваща информация, която може да предизвика обратен ефект.

Дева

Част от разговорите и обстоятелствата, в които попадате ще са сложни и създаващи напрежение. Разчитайте предимно на себе си и не се доверявайте изцяло на партньорите, дори до момента да не сте имали проблеми с тях. Както знаете, за всяко нещо си има първи път.

Везни

Работейки върху занимание, което сте започнали преди доста време е вероятно да се натъкнете на непредвидени проблеми. Преценете си силите и решете кое е по-благоприятно за вас – да прекратите за кратък период или да направите корекции, отговарящи на актуалната обстановка, пише az-jenata.bg.

Скорпион

Действайте активно, но разумно и с умерено темпо. Фактът, че постигате бързи успехи и реализирате замислите си „на прима виста“ не бива да ви заблуждава, че в някакъв следващ момент няма да се натъкнете на „подводни камъни“.

Стрелец

В повечето случаи ще сте в благоприятната позиция да държите ситуацията под контрол, но на моменти ще се налага да отстъпите лидерското си място. Приемете го като възможност да възстановите силите си и да сравните своите постижения с тези на останалите.

Козирог

Не обсъждайте перспективните си плановe, ако все още не сте си осигурили нужните ресурси. Видимо по-полезни ще са разговорите, насочени именно към тази част от работата – къде и как с най-малко разходи да намерите нужното ви обезпечение.

Водолей

Посветете деня на себе си, на близките, на любимото занимание. Намалете темпото и се забавлявайте по предпочитан начин. Организирайте си излет сред природата. Ще си осигурите висока ефективност за цялата предстояща седмица.

Риби

Не допускайте разминаване между думите и действията. Съчетавайте ги така, че да отстоите интересите си, но и да изявите способностите. Обезпечавайки своите нужди не пренебрегвайте и тези на близките си.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК