Хороскоп за 8 октомври: Везните без остри изказвания, Девите - прибързани решения 

Лъвовете да не позволяват дребните несполуки да ги извадят от равновесие

08.10.2022 | 07:45 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за 8 октомври: Везните без остри изказвания, Девите - прибързани решения 

Овен

Реализацията на някои намерения няма да зависи изцяло от вас и фактът, че нямате контрол върху ситуацията може да ви ядоса. Променете тактиката и вместо да се ядосвате, опитайте да се възползвате максимално от събитията такива, каквито са.

Телец

Спънките, на които се натъквате ще са преодолими, стига да ги приемете с чувство за хумор. Колкото и драматична да ви изглежда дадена ситуация, ще ви е нужно само да подходите към нея с прословутото си търпение и да изчакате обстоятелствата да се променят.

Близнаци

Без усилия ще успеете да подредите програмата си, но дали ще я изпълните е съвсем друг въпрос. Както знаете, един от основните ви проблеми е довършването на вече започнати дейности, така че ако искате все пак в края на деня да се поздравите с някакъв резултат, осигурете си съучастник, който не само да ви прави компания, но и да ви стимулира.

Рак

Не е изключено да присъствате на чужда разправия, която дори да не ви засяга пряко, ще импулсира чувството ви за справедливост. Ако прецените, че е подходящо да се намесите, направете го, за да помирите страните, а не за да защитите едната от тях.

Лъв

Не позволявайте на дребните несполуки да ви извадят от равновесие. Приемайте събитията повече в глобален, отколкото в индивидуален мащаб. Дори да се почувствате засегнати от нечия дума или жест, реакцията ви няма да промени характера на конкретния човек.

Дева

Въздържайте се от категорични изказвания и прибързани решения по сложни въпроси. Усетите ли, че сте готови на импулсивни действия, повтаряйте си, че светът не е нито черен, нито бял

Везни

Искреността е хубаво качество, но може да бъде и вредно. Не се поддавайте на изкушението да кажете онова, което мислите така, както го мислите, защото не се знае чии интереси ще засегнете.

Скорпион

Не позволявайте да ви използват като свързващо звено между две враждуващи страни. В крайна сметка, те може и да стигнат до някакво споразумение, а негативите ще останат за вас.

Стрелец

Не е изключено у дома изведнъж да се разразят едни семейни войни, които може да не са като междузвездните, но няма да са и съвсем безобидни. Натрупани към момента конфликти между поколенията, чакащи само една искра, ще създадат смерч от емоции. Постарайте се да не стигате до крайности.

Козирог

Приемете забележките и критиките на околните като начин за конструктивно взаимодействие. Както знаете, във всяка лъжа има и доза истина, което означава, че дори да ви изглеждат прекалени или несправедливи, все пак не е зле да се замислите, пише Az-jenata.bg

Водолей

Уреждането на един или няколко финансови въпроса изцяло ще погълне вниманието ви. Бюджетът ви в момента може и да е нестабилен, но ще се появят варианти за допълнителни източници на доход. Преди да прибегнете до тях е препоръчително да направите обективна преценка на здравословното си състояние.

Риби

Готови сте да отстоявате гледната си точка, но за щастие ще го направите по обичайния си спокоен и дипломатичен начин. По друг начин казано, ако някой не е съгласен с вас, не бихте му се натрапвали. Фактът, че мненията ви са различни няма да е ваш, а негов проблем.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК