fallback

Хороскоп за 29 септември: Везните да си почиват, Рибите да не прекаляват с разходите

Денят ни носи много добри възможности за успехи

29.09.2022 | 09:41 Автор: Искра Ангелова

Денят ни носи много добри възможности за успехи. Повече за всяка зодия вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Всяка казана от вас дума днес ще има особен смисъл и особена тежест. Обмисляйте внимателно изказванията си с идеята да не огорчите никого.

Телец

Изненадващо ще попаднете в доста сложна, почти критична ситуация. И още по-изненадващо ще получите помощ оттам, откъдето най-малко очаквате… от човек с когото сте в неразбирателство. Отношенията ви ще се променят коренно.

Близнаци

Ще разполагате с благоприятни условия за напредък и реализиране на замислите си. Крайните резултати зависят от умението ви да разпределите правилно задачите и да организирате оптимално графика.

Рак

Недоразуменията ще засегнат предимно личните ви и то най-близки връзки. Провеждайте разговорите в рамките на добрия тон и без излишни децибели. Придържайте се към принципа, че не е желателно да правите неща, за които да съжалявате, съветва az-jenata.bg.

Лъв

Ще ви възложат допълнителни и то не особено леки задачи. Осъзнавайки, че не разполагате с достатъчно време или надлежна информация, може да се почувствате като "с вързани ръце". Независимо от всичко, не се отказвайте. Просто подредете приоритетите още веднъж.

Дева

Дребна случка ще ви развесели, ще ви зареди с оптимизъм и добро настроение. А най-хубавото е, че без усилие ще предадете ентусиазма си и на околните, а те с радост ще ви съдействат за каквото ви е необходимо.

Везни

След навлизането на Венера във вашия знак работоспособността ви леко ще се занижи. Пазете си силите и действайте с равномерно темпо. Избягвайте контактите с хора, които чувствате как отнемат от енергията ви.

Скорпион

Мислите ви ще са предимно романтични, хаотични, поетични и каквото още ви хрумне, но не и прагматични. В случай, че задълженията ви изискват концентрация, проверявайте работата си няколко пъти, за да предотвратите възможността за грешка.

Стрелец

Събитията ще се подреждат буквално "като по поръчка". Не става дума за късмет, а за ваши предишни действия, с които сте си осигурили устойчиви условия за просперитет. За вас остава само да се възползвате от тях.

Козирог

Заемете се с онова, което ви е най-неприятно и изисква най-много усилия. Ще успеете да се концентрирате, да обобщите данните, с които разполагате и да постигнете много повече, отколкото си представяте.

Водолей

Няма да сгрешите, ако вкарате в действие дипломатичните си умения. Без абсолютно никакви усилия и затруднение лично за вас ще успеете да изгладите всички избухващи наоколо ви разногласия.

Риби

Не прекалявайте с разходите. Ако имате някакви задължения с настъпил падеж към хора или институции опитайте се да ги погасите, но се ограничете само до това и никакви излишни покупки.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback