fallback

Хороскоп за 22 септември: Девите да се подчинят на фантазията, Телците да не харчат много

Не е изключено Раците да получат допълнителни финансови постъпления

22.09.2022 | 07:45 Автор: Ирена Бакърджиева

Овен

Ще разполагате с достатъчно благоприятни условия, за да заявите себе си. Направете го без колебание и ще напреднете стремително в предпочитаната област.

Телец

Не прекалявайте с разходите, за да не се налага да се оправдавате. Изобщо, добре е да си спомните, че едно от типичните качества на вашия зодиакален знак е да сте пестеливи и да действате така, че да докажете верността на твърдението.

Близнаци

Колкото и голямо да е желанието ви да си създадете перфектна лична организация, на моменти ще се налага да се отклонявате от намеренията си. Събитията ще са разнообразни, ще привличат вниманието ви и в известен смисъл ще ви разсейват. Ще се улесните, ако си изберете едно занимание и дори от време на време да се отклонявате, все пак да успеете да го довършите.

Рак

Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления, но не от случаен източник или голям късмет, а от дейност, с която сте се справили преди доста време. Ще установите, че усилията ви всъщност са били печеливша инвестиция и че имате основание да сте доволни от себе си.

Лъв

Въображението ви ще е необичайно силно и би било голяма грешка да не го използвате. Помислете за дългосрочните си стратегии, за проектите, които ви привличат, но никога не ви остава време да ги дообмислите подробно и се занимайте именно с тях. Да губите време за рутинни занимания ще е равносилно на отказ от напредък.

Дева

Подчинете се на фантазията си. Колкото и невероятни да изглеждат хрумванията ви, ако успеете да ги поставите на реална база, рано или късно ще реализирате поне едно от тях.

Везни

Случайността ще ви срещне с човек, чието мислене ще ви впечатли. Ще ви накара да се замислите за бъдещето си и да се запитате максимално ли използвате техниката и технологиите, с които разполагате. Може би, ако предприемете някои дребни промени, ще ускорите напредъка си.

Скорпион

Ще направите първата крачка към цел, която от доста време обмисляте. Почти сигурно е, че ще се натъкнете на затруднения, но ако не се уплашите и не се откажете, ще постигнете замислите си и ще напреднете сравнително бързо.

Стрелец

Гаранцията за успех е да действате с умерено темпо. Не позволявайте да ви манипулират и да ви карат да бързате. Обмисляйте действията си, за да избегнете грешки, които може да са лесни за коригиране, но ще навредят на имиджа ви.

Козирог

Работоспособността ви ще е висока и видима. Няма задача, с която не бихте могли да се справите, което със сигурност ще предизвика завист у колегите и най-вече у конкурентите ви. Бъдете готови за "удари под кръста", целящи да възпрепятстват действията ви и, ако е възможно, опитайте да ги предотвратите.

Водолей

Придържайте се към разбиранията си. С каквото и да се заемете, доверете се на нестандартното си мислене, а не да общоприетите стереотипи. Направете го без да привличате вниманието и без да се противопоставяте открито на околните, пише az-jenata.bg.

Риби

Съществуват предпоставки за лек дефицит на внимание, което ще ви създаде затруднения при "отделяне на житото от плявата". Почти непрекъснато ще се захващате за онова, което ви е пред очите, а не за онова, което се явява най-важно. Всъщност, ако нямате спешни и срочни задачи, няма за какво да се безпокоите, даже напротив, защото ще изпълните ангажиментите си по най-добрия възможен начин.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback