Хороскоп за 15 септември: Сложни ситуации за Рака и напрежение за Водолея

Очаква ни интересен ден с възможности за успех

15.09.2022 | 07:19 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 15 септември: Сложни ситуации за Рака и напрежение за Водолея

Очаква ни интересен ден с възможности за успех. Повече за всяка зодия вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обсъждайте всички важни въпроси с партньорите си. Както знаете, „две глави мислят повече от една“ и в процеса на дискусията най-вероятно ще се появят оригинални и ефектни предложения.

Телец

Не отказвайте на молба за съдействие, получена от приятел, дори да не ви е особено близък. Направеното сега ще се окаже полезна „инвестиция“ за бъдещото ви сътрудничество, от което ще извлечете доста изгода.

Близнаци

Неочаквана среща с приятел или познат, когото не сте виждали с години или пък необходимост да предприемете непланирано пътуване ще ви принудят да промените плановете си. Не се колебайте да го направите. Крайният резултат ще е много по-вълнуващ, отколкото си представяте.

Рак

С няколко сложни ситуации ще се наложи да се справите и при това за кратко време. Следвайте интуицията си. Ще ви подскаже различни варианти, което означава, че ще имате и резервен ход.

Лъв

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще неутрализира фактор, който е възпрепятствал осъществяването на ваш замисъл. Възползвайте се максимално, за да довършите започнатото или за да стартирате реализацията на идеята си, съветва az-jenata.bg.

Дева

Преди да вземете каквото и да било решение, дори да ви изглежда лесно, постарайте се да прецените ефекта от него във възможно най-далечна перспектива. Само така ще предотвратите необходимостта от „сложни маневри“, които може да ви излязат скъпо след време.

Везни

Проявете предпазливост. Не вярвайте на щедри хвалби и не давайте обещания, за които имате съмнение, че бихте изпълнили. Дори да не ви потърсят отговорност, ще изпитвате чувство на вина.

Скорпион

Социалните ви контакти ще са необичайно интензивни, което в никакъв случай няма да ги прави и полезни. Преценявайте информацията, която споделяте, имайки предвид, че може да бъде използвана във ваша вреда.

Стрелец

Принудата да се справите със затруднение по текущите си занимания ще ви върне или припомни работа, която вече сте свършили. Опитът, получен тогава, ще се окаже изключително полезен и нужен в настоящия момент.

Козирог

Опитвайки се да помогнете за осъществяването на някакво занимание, ще попаднете в странна, но в същото време леко комична ситуация. Реагирайте с чувство за хумор и я приемете като забавление. Дълго време ще си спомняте преживелицата.

Водолей

Обстановката на работното място ще е напрегната, а отношенията между колегите – враждебни. Използвайте въображението си и се опитайте да измислите оригинален начин за преодоляване на конфликтната ситуация по възможност без да се намесвате в нея. Със сигурност всички ще са ви благодарни.

Риби

Ако установите, че се налага да внесете промени в текущите си проекти, не ги отлагайте и не ги обмисляйте твърде дълго. Колкото и странни или ненужни да ви изглеждат, ще се окажат полезни, така че не се подчинявайте на вътрешния си глас, който ви подсказва да се противопоставите, ще ви подведе.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК