Хороскоп за 14 септември: Везните да отстояват позициите си, Водолеите да бъдат предпазливи

Близнаците да се доверят на въображението и опита си при възложените задачи

14.09.2022 | 07:22 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 14 септември: Везните да отстояват позициите си, Водолеите да бъдат предпазливи

Овен

Нищо не би могло да възпрепятства замислите ви. Действайте самостоятелно и решително. Всяка външна намеса само ще забави процесите и ще ви ядоса, така че индивидуализмът е за препоръчване.

Телец

Без колебание може да подходите към днешните си задължения като партиен лидер, а именно, нищо да не правите, само да давате разпореждания. Интересното е, че околните охотно ще свършат вашата работа и то по-добре, отколкото си представяте.

Близнаци

Част от задачите, които ви възлагат, може да ви се сторят твърде сложни. Доверете се на въображението, натрупания опит (колкото и да е недостатъчен) и експериментирайте. Ако не се получи от първия път, потърсете допълнителна информация или просто се опитайте да удължите срока на изпълнение.

Рак

Забавна случка ще ви зареди с оптимизъм и добро настроение още от сутринта, което пък ще се отрази положително на работоспособността ви. Дори обичайните рутинни занимания ще ви изглеждат значими, а самите вие ще въздействате на околните като магнит.

Лъв

Най-силен стимул за изява ще се окажат собствените ви амбиции. Ако на всичкото отгоре успеете да ги синхронизирате с уменията и възможностите, то със сигурност ще направите крачка напред в професионалното си развитие. Ще получите помощ ако и когато ви е нужно, пише az-jenata.bg

Дева

Фактът, че сте принудени да се занимавате предимно с познати и обичайни дейности, ще ви се отрази отегчително. Опитайте се да направите нещо ново, колкото и да е минимално, за да прогоните скуката. Като начало може просто да промените леко обстановката около себе си. Ще ви се отрази освежаващо.

Везни

Отстоявайте позициите си устойчиво и ако се наложи, с известна доза заплашителна твърдост. Наблюдавайте поведението и се вслушвайте в изказванията на околните. Някой ще се опита да си припише лично вашите заслуги. Ако не реагирате светкавично, вместо да си осигурите привърженици, ще останете "на резервната скамейка".

Скорпион

Разковничето за успеха е в скоростта ви на действие. Колкото по-експедитивно и организирано реагирате, толкова повече и по-стабилни резултати ще получите. Наберете темпо и го поддържайте, но избягвайте движението по инерция.

Стрелец

Умението ви за концентрация ще е на ниво. Заемете се с дейности, зависещи само и единствено от вас. Работейки съсредоточено, ще успеете да усъвършенствате дори най-дребните детайли. Екипната работа няма да е толкова ефективна, защото на моменти просто ще пропускате някои указания "покрай ушите си".

Козирог

Ще се наложи да проявите организаторските си способности във връзка с непредвидена служебна среща, брифинг, дискусия или друг изникнал в последния момент ангажимент. При всички случаи ще се справите блестящо с дейности, в които са включени много хора. Може да е малко уморително, но пък ще сте доволни от постигнатото.

Водолей

Подхождайте предпазливо, даже с доза мнителност към прекалено дружелюбни и щедри жестове. Много е вероятно да се опитат да ви въвлекат в интрига с цел подкопаване на позициите, които заемате. Отстоявайте решително придобивките си.

Риби

Успешната тактика, към която трябва да се придържате, е: бързай бавно. Колкото повече се пришпорвате, колкото по-нетърпеливо се стремите към крайния резултат, с толкова повече спънки и препятствия ще се наложи да се справите. Обратно, ако „успокоите топката“ ще реализирате замислите си в уговорените срокове.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
К0з1РОГ
преди 1 година
хммм, а да видим...но пък "дано"!;) Сигнализирай за неуместен коментар