Хороскоп за 10 септември: Скорпионите да се освободят от зависимостите, телците да внимават с емоциите

Везните да отделят време за медитация

10.09.2022 | 09:32 Редактор: Петя Кръстева
Хороскоп за 10 септември: Скорпионите да се освободят от зависимостите, телците да внимават с емоциите

Денят ни предлага разнообразие от събития, малко изпитания, но и някои прозрения. 

Овен

Ще ви съобщят чужда тайна, която може да ви развълнува, но може и да ви възмути. Проявете предпазливост и не споделяйте своите вълнения, защото може да бъдат огласени точно в най-неподходящия момент.

Телец

Интуицията ви ще е необичайно силна и ще ви подскаже как да се измъкнете от критична ситуация. Контролирайте емоциите си, за да не разкриете мислите си.

Близнаци

Почти непрекъснато ще "витаете в облаците". Установите ли, че ви е трудно да се концентрирате, не се занимавайте с отговорни дейности. По-добре малко да изостанете с работата, отколкото да правите едно нещо няколко пъти заради допуснати грешки.

Рак

Най-добрият ви помощник днес е въображението. Придържайте се към подсказките му и ще впечатлите околните с оригиналните си хрумвания.

Лъв

Преживяванията ще са разнообразни и ще стимулират емоциите ви. Усетите ли, че "губите почва под краката си", не позволявайте да ви провокират.

Дева

Опитайте се да синхронизирате желанията с възможностите си. Загубите ли връзка с действителността и реалността със сигурност ще направите нещо, за което ще съжалявате

Везни

Меркурий, който в момента се намира във вашия знак. преминава в ретроградно движение. Настроението ви ще е неустойчиво. Отделете време за медитация, за да не позволите на мрачните спомени да изпълнят съзнанието ви.

Скорпион

Дребни на поглед и привидно несвързани помежду си събития ще ви подскажат, че е наложително да се освободите от някаква зависимост. Проявете решителност дори, ако става дума за дългогодишна връзка, която осъзнавате, че ви връща назад.

Стрелец

Сериозните проблеми ще са свързани с членове на семейството или отношенията между ваши роднини и роднини на брачния ви партньор. Сложни теми, които с години отбягвате ще, придобият особена острота. Не отлагайте обсъждането им.

Козирог

Подхождайте към професионалните спорове конструктивно и прагматично. Ако "на първо четене" установите, че мнението ви не получава одобрение, не правете втори опит. Може да не наложите своето виждане, но и няма да носите отговорност за последствията, пише az-jenata.bg.

Водолей

Обстоятелствата ще ви принудят да промените условията по съществуваща уговорка. Следвайте тенденцията, че понякога да се намаляват загубите е по-важно, отколкото да се реализират печалби.

Риби

Пълнолунието във вашия знак ще внесе яснота за оформяне на стари казуси, но и поредица неизвестни при структурирането на перспективните ви намерения. Правилният подход е да се придържате към наличната информация, с която разполагате, и да не вярвате на обещания.

Снимка:Pixabay

Харесайте страницата ни във  Facebook ТУК