Хороскоп за 6 септември: Скорпионите да ограничат контактите си, Везните да не налагат мнението си

Раците да не позволяват да ги манипулират

06.09.2022 | 09:41 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 6 септември: Скорпионите да ограничат контактите си, Везните да не налагат мнението си

Денят ще бъде динамичен, но донякъде и натоварен. 

Овен

Нищо няма да попречи на осъществяването на замислите ви и успехите ще ви окуражат. При подобни обстоятелства съществува тенденция за пренебрегване на риска и омаловажаване на неявните опасности. Във ваш интерес е да сте предпазливи.

Телец

По пътя на логиката ще можете да „сглобите“ общата картина на обстановката, в която се намирате, но някои детайли може да ви убягнат. Избягвайте крайните решения, ако имате дори минимално съмнение, че не сте си изяснили в подробности очаквания краен резултат.

Близнаци

Ще ви е нужно въображение, за да се справите с някои предизвикателства, но за съжаление, то в този момент няма да е едно от най-силните ви качества. Запазете спокойствие, подхождайте към сложните задачи делово и прагматично. Ще компенсирате временната липса на фантазия.

Рак

Не позволявайте да ви манипулират и се въздържайте от каквито и да било обещания, дори да ви изглеждат елементарни. Ще изникнат проблеми с осъществяването им и ще ви изпълни чувство на вина, дори и никой да не ви потърси отговорност за неизпълнението.

Лъв

Запознайте се подробно с условията, ако се налага да подписвате някакво споразумение. Проверете текстовете, регламентиращи прекратяването на договора, за да избегнете възможността за евентуални загуби.

Дева

Склонни сте към драматизиране или „разкрасяване“ на фактите по принцип. Затрудненията ви изглеждат непреодолими, а положителните моменти – прекалено „розови“. Ограничете се само с рутинните занимания, за да избегнете пристъпите на неувереност и въодушевление, които ще са еднакво заблуждаващи, което означава и еднакво вредни.

Везни

Колкото и да сте сигурни в мнението си, не се опитвайте да го налагате. Оставете на хората от най-близкото ви обкръжение възможността самостоятелно да допуснат грешките си и самостоятелно да ги оправят (ако могат).

Скорпион

Настроението ви е неустойчиво и сте готови да „яхнете метлата“ за откровени глупости. Ограничете контактите си само до хора, които приемат импулсивните ви действия с усмивка и са готови да ви простят изблиците, когато сте ядосани.

Стрелец

Логиката ви е силна и заключенията по всички въпроси, направени на база реалните данни, с които разполагате ще са безупречни. Независимо от това е желателно да се въздържате от прояви на прекалена самонадеяност, които биха стимулирали опонентите да ви търсят слабото място. Рано или късно ще го намерят, пише az-jenata.bg

Козирог

Постарайте се да не се включвате в спорове на професионални теми, които не ви засягат пряко и са предизвикани от други участници. Аргументите ви със сигурност ще са и правилни, и убедителни, но ще навлезете в чужда територия, ще засегнете нечии интереси и накрая ще се окажете „без вина – виновни“.

Водолей

Желанията и стремежите ви категорично ще се различават както от тези на колегите, така и от тези на близките ви. Подредете графика си така, че да си осигурите колкото е възможно повече самостоятелност. Може да ви обвинят в индивидуализъм, но поне няма да се стигне до отегчителни разправии.

Риби

Вслушвайте се старателно в разговорите на околните, но не изразявайте гледната си точка. Ще чуете интересна информация, от която съвсем скоро ще можете да се възползвате, създавайки си ясна представа за ситуацията в която се намирате и очакванията спрямо вас.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
К0з1РОГ
преди 1 година
добрееее...днес никакви коментари и менния ;р Сигнализирай за неуместен коментар