fallback

Хороскоп за 1 септември: Хубав ден за Лъвовете, Стрелците да внимават

Близнаците да се въздържат от прекалено категорични заключения

01.09.2022 | 07:25 Автор: Искра Ангелова

Какво ви очаква в първия ден на новия месец, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Самоувереност и решителност не ви липсват, силите също няма да ви изневерят, така че формулирате ли правилно целите си, със сигурност ще ги осъществите. От вас зависи да се възползвате дори от не чак дотам благоприятни ситуации.

Телец

Комбинацията между изострена наблюдателност и силна интуиция ще ви предпази от грешки. Опитайте се да общувате предимно с хора, с които имате еднакви предпочитания.

Близнаци

Въздържайте се от прекалено категорични заключения и резки изказвания. Светът не е само бял или черен, а съвкупност от различни нюанси, които при това всеки възприема със собствените си сетива.

Рак

Началото на деня ще е съпроводено с приятни новини или случка и положителни емоции, съответно. Единственият недостатък е, че домашните и рутинни занимания ще са отегчителни, но все пак доброто настроение ще ви мотивира да се справите по-бързо.

Лъв

Събитията ще съберат на едно място миналото и настоящето. Приятните спомени ще се кръстосат и с необичайно преживяване, което ще разпали въображението и ще стимулира творческото ви мислене.

Дева

Общителни сте, убедителни и ще намерите общ език с когото си пожелаете. Дори най-навъсените събеседници ще отстъпят пред чара ви и ще осъществите желанията си без особени усилия.

Везни

Намалете разходите и не си позволявайте да нарушавате утвърдения дневен бюджет. Всяка допълнително направена покупка не само ще навреди на финансовото ви състояние, но и най-вероятно ще се окаже абсолютно безполезна.

Скорпион

На каквито и усложнения да се натъкнете, ще ги преодолеете предимно с чувство за хумор. Успехите ще ви въодушевят и подтикнат да се заемете с някои от най-трудните, неясни или рискови задачи. Направете го, но усетите ли, че "удряте на камък", не стигайте до крайности.

Стрелец

През целия ден ще сте в плен на противоречиви емоции, които може да ви подтикнат към необмислени действия. Въздържайте се от импулсивни решения с дългосрочен ефект. Ако се окажат погрешни, ще е трудно да внесете корекции, информира az-jenata.bg.

Козирог

Хрумванията ви ще са толкова кристално ярки, че може да се зачудите дали само си ги представяте или вече са се случили. Един от редките моменти, в които мечтите се смесват с реалността, но за щастие прословутата ви прагматичност ще предотврати възможността от сериозни грешки. Преценете кое от желанията ви е изпълнимо и се заемете с него. Дори да не получите очаквания резултат, ще сте опитали и ще знаете на какво сте способни.

Водолей

Трудно се справяте с пристъпите на любознателност, които често и бързо преминават в откровено любопитство. Ако нещо заинтригува вниманието ви, занимайте се и намерете подробности по темата, но ако интересът ви е насочен към конкретна личност, постарайте се да не навлизате в чуждото лично пространство.

Риби

Контактите ще са интензивни, независимо от желанието и намеренията ви. При подобни обстоятелства е за предпочитане да реагирате дружелюбно, за да не създадете лошо и при това съвършено погрешно мнение за себе си у хората, които се стремят да привлекат вниманието ви.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback