fallback

Хороскоп за 21 август: Лъвовете да внимават, Девите да не се занимават с нови дейности

Странни обстоятелства за Скорпиона

21.08.2022 | 09:25 Автор: Искра Ангелова

Какво ви очаква в неделния ден според зодията, вижте в хороскопа ни, изготвен от Петя Георгиева.

Овен

Не приемайте на доверие нищо чуто и видяно. Издирвайте самостоятелно информацията, която ви е нужна, особено ако имате намерение да я използвате за някакво отговорно начинание

Телец

Общувайте добронамерено, но си имайте едно наум, особено спрямо новите си познати. Фактът, че са любезни и ви се усмихват не бива да приспива бдителността ви. Ще ви „подложи динена кора“ този, от когото най-малко го очаквате.

Близнаци

Ако събеседниците ви непрекъснато изразяват учудване от думите или действията ви, ако ви карат да повторите или поясните твърденията си, помислете какви са причините. Може би се изразявате твърде неразбираемо или символично, а моментите на неразбиране със сигурност ще причинят неприятности.

Рак

Оставете чувството за хумор да ви подсказва правилната посока по време на общуване. Не се опитвайте да структурирате и анализирате фактите. Достатъчно е да ги приемете без излишни очаквания.

Лъв

Опитайте се да отложите разговорите на сложни теми или такива с дълготрайно отражение върху бита и ежедневието ви. Категорично избягвайте изясняването на лични отношения и коментирането на чужди грешки, съветва az-jenata.bg.

Дева

Не се занимавайте с нови, непознати дейности и такива, в които нямате никакъв опит. Разпределете усилията си между домашните задължения и грижите за близките си, като се опитате да ги включите в изпълнението на общите задължения.

Везни

Не давайте обещания, чието изпълнение не зависи единствено и лично от вас, а ще се наложи да ползвате съдействие или услуга. Няма да получите очакваното и ще попаднете в доста конфузна ситуация.

Скорпион

Обстоятелствата ще са странни, често непредвидими, но за сметка на това любопитни и предизвикателни. Преценете много реално възможностите си, преди да се хвърлите "в битка с вятърните мелници".

Стрелец

Доверете се на интуицията, ако подсъзнанието ви подсказва, че някой се опитва да ви заблуди. Че ви „омайва“ с полуистини или натруфени лъжи с цел извличане на лична изгода. Реагирайте категорично и отстоявайте позициите си.

Козирог

Не се ласкайте от комплименти и подхождайте предпазливо към прекалено изгодни предложения за работа, търговска сделка, съвместна дейност. Най-вероятно ви показват само "горната част на айсберга".

Водолей

Проверявайте няколко пъти данните, които вписвате във финансови документи, касовите си бележки, сроковете на годност на продуктите, които купувате. Избягвайте случайните улични търговци, може да попаднете на мошеници.

Риби

Погрижете се за собствената си безопасност във всякаква насока. Проверявайте дали сте заключили вратата на жилището, на автомобила, дали сте взели със себе си всички необходими документи. Избягвайте контактите с хора във видимо лошо здравословно състояние и спазвайте правилата за движение. Съществуват предпоставки за инцидент.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback