fallback

Хороскоп за 7 август: Раците ще се посветят на творчески занимания, Девите ще получат доход

Звездите ни съветват да си почиваме повече днес

07.08.2022 | 08:20 Автор: Теодора Патронова

Звездите ни съветват да си почиваме повече днес. 

Овен

Без да полагате особени усилия ще изгладите повечето съществуващи спорове. Част от тях сами ще избледнеят, поради отпадане на причините за съществуването им. Друга част ще неутрализирате, намирайки оригинално универсално решение.

Телец

Обстановката у дома ще е спокойна. Опитайте се да проведете с близките онези разговори, които непрекъснато отлагате, поради различни опасения. Този път със сигурност ще се разберете.

Близнаци

Ако се нуждаете от помощ, разчитайте на старите приятели. Колкото и идеални да ви изглеждат скорошните познати, действията им сериозно ще се разминат с очакванията ви.

Рак

Посветете се на творчески занимания в група и в неформална обстановка. Ще създадете нови контакти и ще разкриете неподозираните си способности пред колектива, с който сте.

Лъв

Преживяванията в известен смисъл ще са мистични. Ще ви споделят някаква тайна с молба да се включите в преодоляването на сериозен проблем. Преценете степента на риска, преди да дадете положителен отговор.

Дева

Не е изключено да получите не голям допълнителен приход. Използвайте го лично за себе си. За подобряване на външния си вид или удовлетворяване на интелектуалните потребности. Ще почувствате удовлетворение.

Везни

Въздържайте се от участие в благотворителни инициативи и от прояви на разточителност. Ограничете разходите до предварително утвърдения бюджет, за да не се налага да търсите заеми при твърде неизгодни условия, пише az-jenata.bg

Скорпион

Тонусът ви може да е леко нестабилен. Ориентирайте се към занимания, които предпочитате, които ви радват и зареждат с вдъхновение. Колкото и време да им отделите, все ще ви е от полза.

Стрелец

Противно на очакванията ви, ще се наложи да се посветите предимно на физически занимания. Не прекалявайте с натоварванията, за да не се травмирате и да излезете от строя за дълго.

Козирог

При изпълнение на част от замислите си ще се натъкнете на затруднения. Не ги приемайте драматично, а като нормална част от работния процес. Направете само онова, за което разполагате с подходящи условия.

Водолей

Някои събития ще са изненадващи и леко наситени с напрежение. Запазете присъствие на духа и избягвайте разговорите с хора, особено съседи, които са в състояние да ви изнервят дори само с присъствието си.

Риби

Не споделяйте намеренията си пред многолюдна компания, в която има непознати. Почти сигурно е, че без да знаете, ще засегнете нечии интереси и рано или късно някой ще се опита да ви „сложи прът в колелата“.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback