Хороскоп за месец август: Ще бъде важно да не бързаме

С низ от тревоги и вълнения ще е изпълнен месецът за Рибите

01.08.2022 | 12:30 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за месец август: Ще бъде важно да не бързаме

Динамичен и интересен ще бъде месец август. Ще бъде важно да не бързаме. Отрицателните емоции може да ни изиграят лоша шега. 

Овен

Юпитер бавно преминава в ретроградно движение. Ще се наложи да допълните или да довършите въпроси, започнати в началото на пролетта. Обстановката често ще е напрегната, но промените, които се случват ще са положителни. Ще можете да коригирате допуснатите грешки, да трасирате пътя за реализация на текущите си цели, да си осигурите изцяло или частично необходимите ресурси.

Телец

Събитията ще са динамични и преобладаващо непредвидими. Информационният поток ще е интензивен. Комбинирайки различни по рода си познания ще откриете оригинален начин за справяне с проблемите. Трудностите, на които ще се натъкнете в началото на месеца ще бъдат отстранени през последната 10-дневка, бързо, неочаквано и с чуждо съдействие, което не сте търсили.

Близнаци

Особено внимание ще изисква решаването на финансови и материални въпроси. Концентрирайте се максимално при осъществяване на онлайн банкови плащания. Грешките, допуснати в такива процеси, изключително трудно се коригират. Избягвайте прибързаните решения, взети импулсивно и в състояние на емоционална превъзбуденост.

Рак

В началото на месеца възприятието ви за реалността ще е повече от илюзорно. Чувствата ще заглушават разума и в известен смисъл ще подценявате сложността на проблемите. Освен това ще сте доста податливи на влияние и готови да се вслушате в чуждото мнение, особено пък на хора, които ви харесват.

Лъв

Партньорските отношения или работата в съвместни проекти ще се размине с очакванията ви. Може да изпитате недоверие към съекипниците си, неудовлетворение, разочарование. На първо време не споделяйте впечатленията си и се опитайте да наблюдавате, без да привличате вниманието.

Дева

Определяща посока на събитията дава навлизането във вашия знак на Меркурий, който е в статус на управител и малко по-късно – на Слънцето. Разположението им там ще се отрази положително на аналитичното ви мислене и логиката.

Везни

Ще можете да разгърнете уменията си в няколко направления. Но за да постигнете удовлетворителен ефект, трябва да проявите последователност, да се придържате към логиката на събитията и да не се опитвате да ги изпреварвате. Първоначално помислете за личната си организация.

Скорпион

Подходящото мото за този месец е: бързай бавно. Първоначално с каквото и да се заемете ще ви се получава без усилия, което ще повиши самоувереността ви и ще решите, че можете да се надбягвате със стрелките на часовника. Усещането ви ще е абсолютно измамно, така че намалете темпото, преди да е станало късно. Съобразявайте се с факта, че всеки има своята истина и вашата не е единствената меродавна.

Стрелец

Обстановката в началото на месеца ще е сравнително спокойна и предразполагаща към структуриране на дългосрочните планове в широк мащаб. Систематизирайки дейностите по важност първо място ще заемат финансовите и търговски въпроси. Ако се нуждаете от съдействие за уреждането им, преценете кой би се отзовал и си изградете няколко варианта, за да реагирате своевременно при отказ.

Козирог

Устойчивите принципи, към които се придържате, както и личната ви дисциплина, ще са основните фактори, които ще ви спестят неприятности и ще ви избавят от въвличане в остри конфликти. Периодът ще започне с получаване на важни известия, засягащи няколко области от живота ви: професионалния напредък, местоживеенето и роднинските отношения. Последните ще са най-честата причина за "повишаване на градуса".

Водолей

Стремежът ви към свобода и индивидуални изяви ще е особено силен. Въображението – също и ще ви подтиква към екстравагантни постъпки, без да се замисляте дали те ще получат одобрение или не. Ще ви впечатлят детайли, които сте подминавали с безразличие и благодарение на тях, ще си обясните причините за някои преживени вече събития.

Риби

С низ от тревоги и вълнения ще е изпълнен месецът, но ще има с какво да го запомните, а и няма да ви е скучно. Ориентирайте усилия основно към интелектуалните нужди и духовното си израстване. Често ще сте поставени в ситуация на труден избор, когато трябва да се доверите на инстинкта си за самосъхранение.

Повече по темата четете в Az-jenata.bg 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК