fallback

Хороскоп за 30 юли: Непредвидени промени за Лъвовете, конфликти очакват Водолея

Денят ще ни изправи пред различни предизвикателства

30.07.2022 | 09:12 Автор: Искра Ангелова

Денят ще ни изправи пред различни предизвикателства. Повече за вашата зодия вижте в дневния ни хороскоп, иготвен от астролог Петя Георгиева. 

Овен

Контактите ще са малко на брой, но не особено приятни. Ще е трудно да намерите общ език със събеседниците си. Ограничете се в обсъждането само на текущи въпроси, избягвайте дългосрочните уговорки.

Телец

Въздържайте се от подписване на финансови или имуществени договори с продължителен срок на действие. Обстоятелствата ще се променят и ще се окажете в неизгодна позиция.

Близнаци

Колкото и ентусиазирани и изпълнени с желание да ви помогнат да са партньорите, разчитайте предимно на себе си. Първоначално ги оставете да проявят инициатива. Ще установите на кой от тях не може да се заложи.

Рак

Липсата или забавянето на важна информация ще се окаже сериозно препятствие за финализиране на една от уговорките ви. Не се изкушавайте да я завършите, ако не разполагате с всички данни, съветва az-jenata.bg.

Лъв

Непредвидени промени ще ви принудят да отложите реализацията на част от замислите си. Погледнете го от към добрата му страна. Ще разполагате с повече време за почивка.

Дева

Ако сте насрочили важни срещи, тръгнете по-рано. Ще се натъкнете на трафик или задръжки на транспорта, които ще затруднят придвижването ви. При всички случаи не е желателно да закъснявате.

Везни

Съществуват предпоставки за травми. Работете внимателно дори с най-обикновени уреди като кухненския миксер. Преди да ползвате непознати инструменти, прочетете инструкцията за употреба.

Скорпион

Няма да получите в уговорения срок услуга, която ви е била обещана. Ако имате сключен договор за изпълнението ѝ, потърсете си правата по установения ред. Ако пък всичко е било "на доверие", вече ще знаете на кого можете и на кого не можете да имате доверие.

Стрелец

Организирайте почивката си в камерна група с хора, които споделят интересите ви, а не в шумна компания. Дори вторият вариант да изглежда обещаващ, в крайна сметка ще се окаже незадоволителен.

Козирог

Уточнете прецизно условията за доставка на продукти, които купувате по интернет, както и последствията от неспазването им. Ако става дума за масивни стоки за дълготрайна употреба, проверете и правилата за компенсиране на транспортни дефекти.

Водолей

Отношенията с близки роднини или съседите ще са силно конфликтни. Разговорите за броени минути ще се превърнат в борба за надмощие. Усетите ли "накъде духа вятърът", прекратете ги незабавно.

Риби

Събитията ще са противоречиви и поредица от успехи и неуспехи. С каквото и да се заемете, подхождайте без конкретни очаквания, защото резултатът ще е точно обратен. Така ще можете да се зарадвате на постиженията и да реагирате с усмивка на несполуките.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback