Хороскоп за 26 юли: Овните да овладеят емоциите, напрежение за Лъвовете

Очаква ни наситен с емоции ден

26.07.2022 | 07:19 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 26 юли: Овните да овладеят емоциите, напрежение за Лъвовете

Очаква ни динамичен ден, наситен с повече емоции. Повече за всяка зодия вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Овладейте емоциите и най-вече желанието да се наложите. Почти през целия ден разговорите за броени минути ще се превръщат в разгорещени спорове. Помислете заслужава ли си да взимате отношение изобщо.

Телец

Ще ви е нужно голямо количество информация за да си свършите работата. Търсете я самостоятелно, а ако някой ви предложи своя версия, проверете я старателно. Може да се окаже подвеждаща.

Близнаци

Участвайки в публично мероприятие или дискусия, ще привлечете вниманието, ще спечелите привърженици и ще разширите влиянието си. Ще предизвикате неприязън обаче и у конкурентите си, така че не стойте прекалено дълго „в светлината на прожекторите“.

Рак

Не всички ще са благосклонни и добронамерени към вас. Не реагирайте на предизвикателствата, още повече, ако някой се опитва да покаже интелектуалното си или физическо превъзходство. Нищо добро няма да се получи.

Лъв

Обстановката ще е леко напрегната. Наблюдавайте внимателно поведението на околните. Част от тях ще действат по инерция, друга част - абсолютно хаотично или пък ще се опитват да ви пришпорват. Не взимайте прибързани решения под чието и да било влияние и настояване, съветва az-jenata.bg.

Дева

Изолирайте се и работете самостоятелно доколкото е възможно. Настроението на хората от обичайното ви обкръжение ще е нестабилно и ще стига до крайности. Не обръщайте внимание нито на забележките, нито на шегите им, за да не навредите на концентрацията си.

Везни

Обстановката ще е динамична и противоречива. Проявете предпазливост. Не е желателно да навлизате в чужда територия, но пък и не игнорирайте мнението на събеседниците си. Ще чуете интересни факти, от които съвсем скоро ще можете да се възползвате.

Скорпион

Преценете настроението си още от сутринта. Ако усетите, че сте раздразнителни, общувайте приоритетно с хора, които добре ви познават и не биха се разсърдили на не чак дотам приятелските ви реакции. Другата възможност е да се ориентирате към събеседници, които изобщо не понасяте и през целия ден да ги атакувате с ехидни забележки.

Стрелец

Проявете сдържаност, ако хората, с които разговаряте непрекъснато ви възразяват и по никакъв начин не приемат мнението ви. Ако реакцията им не пречи за реализирането на вашите намерения, не се изнервяйте излишно. Ако пък ги виждате, че грешат и искате да помогнете, то явно не е нужно да го правите.

Козирог

Отношенията с най-близки роднини изведнъж ще стигнат до критична точка. Наяве ще излязат стари теми и недовършени спорове при това по най-нелогичния възможен начин. Запазете спокойствие, проявете дипломатичност и се опитайте да промените посоката на разговора, за да не се стигне до крайности.

Водолей

Поредица дребни наглед и почти случайни събития ще ви помогнат да си обясните някои постъпки или изказвания на човек, към когото не сте безразлични. Ако помежду ви е имало сянка на неразбиране, ще успеете да я преодолеете.

Риби

Не прекалявайте с претенциите. Нереално високите изисквания в повечето случаи са повод за сериозно разочарование. Във ваш интерес е да си го спестите.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК