fallback

Хороскоп за 24 юли: Водолеите да се заредят с търпение, Девите да не проявяват самодейност

Лъвовете ще помагат на роднини или приятели

24.07.2022 | 07:48 Автор: Тодор Петров

Овен

Ако обстоятелствата ви принудят да тръгнете на път, не се отказвайте и не отлагайте пътуването. Покрай задълженията, с които се налага да се справите, ще преживеете поредица приятни емоции, които дълго няма да забравите.

Телец

Ако попаднете на обяви и съобщения за публични изяви на професионални теми, по които работите или ви интересуват, не пропускайте да ги посетите. Дори да не научите нещо ново, ще създадете полезни контакти.

Близнаци

Случайно получена информация от надежден обществен източник ще се окаже изключително полезна за преодоляване на юридически или имотен въпрос, който в момента ви е на дневен ред. Ако цялостното оформяне на решението не е в компетенциите ви, консултирайте се със специалист, на когото имате доверие.

Рак

Темите, с които се занимавате, обсъждате, наблюдавате в телевизионни предавания или просто разговаряте с приятели, ще се окажат съществени за изпълнението на задълженията ви в близко бъдеще. Вероятно ще са добра база за комбиниране на няколко сходни дейности, осигуряващи ви по-висок доход.

Лъв

Много по-млад роднина или приятел ще е в затруднена ситуация и ще се нуждае от намесата ви. Изслушайте проблема, споделете опит, но не натрапвайте мнението си и не се ангажирайте лично с преодоляване на препятствието.

Дева

Ориентирайте се към довършване на вече започнатото, особено що се отнася до домашните и семейни задачи. Въздържайте се от прояви на самодейност, които не биха харесали на близките ви.

Везни

Сериозни разминавания може да се получат в областта на личните отношения. Ако нищо не ви принуждава да водите задълбочени разговори и да взимате отговорни решения, засягащи и някой друг, освен вас, то не го правете, пише az-jenata.bg.

Скорпион

Не се разсейвайте, ако работите с механични, електрически, режещи и нагревателни уреди. Носете лични предпазни средства и спазвайте правилата за безопасност. Съществуват предпоставки за нараняване (убождане, изгаряне).

Стрелец

Намелете темпото. Не се поддавайте на внушения, подтикващи ви към разширяване на бизнеса или влиянието. Обстановката е несигурна и моментът не е подходящ за дългосрочни инвестиции.

Козирог

Ограничете активността си до познати дейности, чието изпълнение не изисква особени усилия като дребни ремонти, довършване на размествания, подреждане на предмети и документи. В началото може и да ви е отегчително, но след като попаднете на „находки“, състоящи се във вещи, които сте забравили, че имате или предполагате, че сте загубили, градусът на настроението ви ще се покачи.

Водолей

Проявете търпение към чуждите грешки. Ако ги допускат близките ви, окуражете ги да влагат повече въображение. Ако са действия на непознати, предложете съдействие, без да критикувате.

Риби

Избягвайте разговорите, насочени към изясняване на отношенията. Ще се стигне до остър конфликт дори в началото обстановката да ви изглежда съвсем спокойна. С малко фантазия ще измислите по-подходящи теми за общуване.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback