fallback

Хороскоп за 11 юли: Раците и Скорпионите да контролират разходите

Днешният ден не е подходящ за харчене и влизане в спорове

11.07.2022 | 09:53 Автор: Ваня Кузманова

През днешния ден не бива да харчим и не бива да влизаме в спорове. 

Овен

Колкото вие сте скоростни, организирани и активни, толкова околните ще са бавни, хаотични и незаинтересовани. Не очаквайте да успеят да следват темпото ви и не ги критикувайте излишно. Нищо няма да се промени, само ще започнат да ви гледат на криво.

Телец

За почти всяка дейност крайните резултати ще зависят от външна намеса. Откажете се своевременно от заниманията, които не се получават от първия път. Повторението на всеки опит ще е само губене на време.

Близнаци

Тонусът ви ще е леко занижен, почти непрекъснато ще се движите като на "бавен каданс". Установите ли, че сте сънливи, разсеяни и реагирате бавно, намалете темпото и се ориентирайте към рутинни занимания. След като се стабилизирате ще наваксате забавянето.

Рак

Контролирайте разходите на ресурси от всякакъв характер, което означава да пестите както материалните средства, така и емоциите си. Обстановката ще е нестабилна и, колкото и да се стараете, няма да успеете да реализирате всичките си замисли.

Лъв

Придържайте се към максимата, че опростените методи са най-резултатни. Твърдението се отнася както спрямо уреждане на належащите финансови въпроси, така и спрямо личните отношения.

Дева

Заниманията ще са интензивни, но за всички тях ще се чувствате "в свои води". Следвайте личните си разбирания, а не препоръките на останалите членове на екипа, дори те да са по-опитни. Вашите методи ще се окажат по-ефективни.

Везни

Не се намесвайте в чужди разговори и в чужди дейности. Активността ви няма да получи одобрение, а не си заслужава да си разваляте отношенията за дреболии.

Скорпион

Не прекалявайте с разходите и то най-вече с такива за ваша лична употреба. Всеки предмет, който купите за себе си ще се окаже излишен, а хранителните изкушения ще се окажат пагубни за външния ви вид.

Стрелец

Енергетиката ви е стабилна и бихте могли да постигнете много, ориентирайки силите си в правилната посока. Заемете ли се с незначителни дейности, ще е все едно да наливате вода в каца без дъно.

Козирог

Почти през целия ден ще се опитвате да намерите баланс между "искам" и "мога" и най-вероятно няма да го постигнете. Приемете фактите такива, каквито са, придържайте се към обстоятелствата и правете само онова, за което разполагате с подходящи условия.

Водолей

Въображението ви е силно за сметка на личната организация, която абсолютно ще ви липсва. Непрекъснато ще насочвате вниманието си ту към едно, ту към друго и в края на деня реалните резултати ще са само в предположенията ви. Посветете се на творчески занимания, които не са обвързани със срок. Ще усетите задоволство, пише Az-jenata.bg 

Риби

Придържайте се към обичайните си задължения и то без излишно престараване. Част от набелязаните задачи няма да ви се получат от първия път и усещането, че "тъпчете на едно място" ще ви ядоса. Създайте си някакво дребно разнообразие и ще "излезете от омагьосания кръг".

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback