Хороскоп за 9 юли: Не бързайте в нищо! Водолеите да внимават

Близнаците да действат умерено

09.07.2022 | 09:32 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 9 юли: Не бързайте в нищо! Водолеите да внимават

В тази събота не бива да бързаме в нищо. Повече за вашата зодия вижте в дневния хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Готови сте да се придържате към основния си девиз: "първо действам, после мисля", но положителният елемент е, че погледът ви е насочен към общата картина и не надценявате значението на детайлите. При такива обстоятелства е подходящо да ориентирате вниманието си към дейности с продължителен ефект.

Телец

Постарайте се да поддържате обективна и прагматична оценка спрямо фактите, хората и събитията, с които ви среща ежедневието. Не стигайте до крайности като преувеличавате успехите и драматизирате неуспехите. Да запазите позициите си също е вид напредък, макар и пасивен.

Близнаци

Желателно е да действате с умерено темпо и задълбочено да обмисляте ефекта от всяка своя инициатива. Прекаленият ентусиазъм може да предизвика неприязън у по-пасивните членове на екипа и обратно - сдържаното ви поведение може да подразни шефовете. Наблюдавайте обстановката и се опитайте да следвате общата тенденция, съветва az-jenata.bg.

Рак

Колкото и да сте сигурни в себе си, в собствените си схващания и твърдения, бъдете готови да изслушате и чуждото мнение. Няма да ви навреди, ако се опитате да погледнете фактите от различни гледни точки.

Лъв

Деловите контакти ще са интензивни, а разговорите на моменти ще са напрегнати. Част от партньорите ви ще са твърде самоуверени и непреклонни относно условията на общата ви работа. Установите ли, че нямат намерение да отстъпят, опитайте се да отложите момента на окончателното решение докато страстите се поуспокоят.

Дева

Част от професионалните задачи ще са по-сложни или по-трудоемки. Във ваш интерес е да се справите самостоятелно и ще постигнете очакваните резултати, ако си разработите правилна тактика за действие. Външната намеса ще е безполезна, само ще забави процеса.

Везни

Човек, с когото се познавате отскоро, но по стечение на обстоятелствата сте принудени да общувате често (съсед, колега, роднина по съребрена линия) ще ви разочарова с поведението си. Ще прояви изключително високомерие или неразбиране в процеса на съвсем обичаен разговор. Дистанцирайте се без излишни емоции.

Скорпион

Изглежда странно, но ще ви е трудно да намерите общ език дори с хора, с които принципно се разбирате "без думи". Не настоявайте на своето, даже ако аргументите им ви изглеждат неубедителни. Дайте си време за втори анализ, преди да стигнете до окончателно решение.

Стрелец

Събитията ще са разнообразни, занимателни и разсейващи вниманието ви. Не пропускайте възможността да се позабавлявате, но решите ли да се отдадете на задълженията си, подхождайте конструктивно. От съществено значение е не какво ще свършите, а как ще го направите.

Козирог

Не очаквайте нищо по-различно от рутинните и познати задължения, което не означава, че трябва да ги омаловажавате. Най-сериозни грешки се допускат точно тогава, когато най-малко очаквате.

Водолей

Много внимателно помислете, преди да обещаете каквото и да било. Имайте си едно наум, че ако изпълнението изисква по-продължителен период от време, може да се натъкнете на непредвидени затруднения, които да ви попречат и съответно да се почувствате недоволни от себе си, независимо от реакцията на потърпевшата страна.

Риби

Успешни ще са заниманията, свързани с търговия, реклама, логистика и туризъм. Ако сте набелязали покупко-продажби, дори и лични, презентация на портфолио, резервация и организация на отпуска си, то ще разполагате с достатъчно изгодни варианти за изпълнение.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК