fallback

Хороскоп за 21 юни: Неприятни разговори за Козирога, неочаквани пари за Водолея

Ето какво ни вещаят звездите за вторник

21.06.2022 | 07:29 Автор: Искра Ангелова

Представяме ви астрологичната прогноза за всяка зодия на астролога Петя Георгиева.

Овен

На преден план ще излезе решаването на юридически въпрос. Първоначално ситуацията може да се окаже притеснителна, да се наложи да смените адвоката си и да се почувствате измамени. Излишно е да се безпокоите, събитията ще се развият във ваша полза.

Телец

Ориентирайте се към занимания от интелектуален характер. Изпълнението им ще ви принуди да потърсите и усвоите нова информация. Ще получите нови знания в самия процес на работа.

Близнаци

Изслушвайте търпеливо предложенията на колегите от екипа си и подхождайте рационално към тях. Обърнете внимание на онези, които са свързани с оптимизиране и подобряване условията на работа. Ще се окажат приложими и ефективни.

Рак

В деня на Лятното слънцестоене поводите за добро настроение ще са достатъчно, за да прогонят мрачните мисли. Включвайте се активно във всички колективни занимания, особено ако са свързани с реклама, презентация или изследователска дейност.

Лъв

Ако случайно попаднете на предложения за краткосрочно обучение, възползвайте се. Без особени усилия ще научите последните новости в практикуваната от вас област и почти веднага ще можете да ги приложите на практика.

Дева

Ще се наложи да отделите част от времето си за справяне с някои семейно-битови въпроси. Не отказвайте на молба за съдействие, изпратена от близък познат или приятел, но не предлагайте услуги на хора, с които принципно не общувате и не са търсили помощта ви, съветва az-jenata.bg.

Везни

Използвайте въображението си и търсете нестандартни решения даже на обичайните и добре познати рутинни задачи. Крайните резултати ще ви изненадат.

Скорпион

Характеристиката на деня зависи почти изцяло от реакциите ви. Нищо няма да е абсолютно хубаво или абсолютно лошо, бихте могли да промените характеристиката на всяка ситуация, стига да не следвате сляпо емоциите.

Стрелец

Ще се наложи бързо да погасите съществуващо към момента финансово задължение. Може да е стара, забравена глоба или лихви. Направете го, дори с цената на ново задължение, изкупуващо старото. Важното в случая е да минимизирате разходите.

Козирог

Предстоят неприятни разговори с роднини, отнасящи се до издръжка или подялба на наследство. Във ваш интерес е да не ги отлагате. Крайният резултат, какъвто и да е, ще е по-добър от липса на такъв.

Водолей

Изненадващо ще получите допълнителен приход от съвместен проект, в който сте участвали доста отдавна. Ще ви зарадва не толкова големината на сумата, колкото фактът, че работата ви най-после получава заслужената си оценка.

Риби

Неизпълнено обещание може да причини неприятности. Опитайте да спазите уговорката си, макар и със закъснение, или да компенсирате по подходящ начин човека, който се чувства засегнат от разсеяността ви.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback