fallback

Хороскоп за 4 юни: Телците да отстояват позициите си, Лъвовете да избягат запознанствата

Стрелците да не отварят писма със съмнително съдържание в електронната си поща

04.06.2022 | 08:50 Автор: Ваня Кузманова

През днешния ден ще бъде важно да не бързаме в нищо. Важно ще бъде и да сме предпазливи в контактите. 

Овен

Постарайте се да разберете каква е целта и какво се очаква от вас при всяка нова задача, която ви възлагат. Уточнявайте детайлите, за да избегнете моментите на взаимно неразбиране.

Телец

Отстоявайте позициите си и ако някой по някакъв начин засегне интересите ви, заявете го незабавно и недвусмислено. Не прекалявайте с учтивостта до степен, в която би била вредна за вас.

Близнаци

Уговорка за важна среща или разговор ще отпадне по независещи от вас причини. Не съжалявайте. Отлагането на процеса ще ви даде възможност още веднъж да преосмислите позициите си.

Рак

Не давайте обещания, които някой се опитва да изкопчи от вас манипулирайки ви. Обмисляйте всяка своя дума, за да не ви натоварят с несвойствени отговорности и чужди задължения.

Лъв

Избягвайте новите запознанства по време на участие в публични мероприятия. Организирайте посещението си така, че да сте предимно в кръга на близките си. Доза здравословно недоверие, намирайки се сред големи групи хора, няма да ви навреди.

Дева

Въздържайте се от покупка на телефони, таблети и друг вид електронна техника, дори ако вашите покажат някаква авария. По-добре един ден без чат и разговори, отколкото няколко седмици губене на време за рекламации.

Везни

Придържайте се към инструкциите за безопасност и ползвайте лични предпазни средства при работа с механични и електрически уреди и инструменти. Съществуват предпоставки за травма, която дори и лека, ще заздравява продължително.

Скорпион

Ако се налага да пътувате, разучете предварително и подробно трафика и се опитайте да поддържате информацията си актуална по време на самото пътуване. Не са изключени инциденти или задръжки, които да ви принудят да промените маршрута. Направите ли го своевременно, няма да имате сериозни проблеми.

Стрелец

Проверявайте внимателно електронната си поща и не отваряйте писма със съмнително съдържание. Съществуват предпоставки за хакерска атака, която може да нанесе сериозни поражения.

Козирог

Домашните и битови задачи ще са повече, отколкото очаквате. Не е изключено да се наложи да отстранявате досадна авария, която при това е причинена от някой друг по невнимание. Овладейте емоциите. И да се ядосвате, по-бързо няма да стане.

Водолей

Сатурн преминава в ретроградно движение. Изненадващите неуспехи ще са свързани с ненадейна промяна на съществуващите правила или изобщо липса на такива, което може да ви принуди да търсите защита на интересите си по съдебен ред, пише Az-jenata.bg.

Риби

Нептун и Меркурий са в секстил, което ще се отрази стимулиращо на интуицията и творческия ви потенциал. Подхождайте към трудните казуси методично и с въображение. Ще ги преодолеете, ако си изясните причините за появата им.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback