Хороскоп за 3 юни: Девите да балансират отговорностите, Овните да овладеят темпото

Телци, не поемайте ангажименти за дейности, за които се чувствате неподготвени

03.06.2022 | 07:30 Редактор: Тодор Петров
Хороскоп за 3 юни: Девите да балансират отговорностите, Овните да овладеят темпото

Някои представители на зодиака може да бъдат по-напрегнати в днешния петъчен ден. Повече вижте в астрологичната прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Овладейте темпото на работа. Успехът ви зависи от умението да прецените кога да не бързате и кога да не закъснеете. Оценявайте обективно значимостта на всички фактори, с които се налага да се съобразявате.

Телец

Не поемайте никакви ангажименти за дейности, за които се чувствате неподготвени. Преди да се съгласите да правите каквото и да било, опитайте се да прецените последствията. Не го ли направите, ще си навлечете куп неприятности.

Близнаци

Тонусът ви е висок и стимулира желанието ви за активна дейност, движение, излизане от рамките на обичайното и познатото. Насочете енергията си към онова, което към момента ви е затруднявало и не сте могли да се справите. Този път най-вероятно ще имате успех.

Рак

Ако очаквате пощенска пратка, доставка на стоки, парични постъпления, потвърждаване на резервация, имайте готовност за отказ и отмяна на уговорката. Причините ще са обективни, няма да сте в позиция да влияете върху ситуацията, така че запазете спокойствие и променете текущата си програма.

Лъв

Преди да се заемете с реализацията на дългосрочен проект, формулирайте подробно както тактиката, така и стратегията си. Опитайте се да предвидите евентуалните препъникамъни по пътя на реализацията и ще избегнете принудителните престои.

Дева

Подгответе графика си за деня внимателно. Балансирайте професионалните, семейните, публичните и неформалните си отговорности и ще постигнете ефекта за сития вълк и цялото агне. Ще довършите задачите и ще успеете да си осигурите пълноценна почивка.

Везни

Анализирайте внимателно причините, които са възпрепятствали довършването на отложените от предишните месеци дейности. Ще успеете да изключите онези от тях, които са били свързани с липса на ресурси.

Скорпион

Започнете подготовката на сделките, с чието уговаряне и детайлизиране ще се заемете след като Меркурий премине в директно движение. Ще успеете да си набавите огромно количество информация и ще разполагате с подходящи условия да я проверите и да отделите приложимото от излишното.

Стрелец

Поредица уж несвързани помежду си събития ще променят оценката ви за други, които са се случили в края на миналия месец. Ще осъзнаете причинно-следствената връзка и ще успеете да си изработите схема за преодоляване на някои недоразумения.

Козирог

Обстановката ще е динамична. Заемете наблюдателна позиция и намалете инициативата. Интуицията ще ви подскаже кой се опитва да ви „подложи динена кора“ и на кого можете да разчитате безусловно, пише az-jenata.bg

Водолей

Правилният подход за всичко, с което сте решили да се занимавате днес, е да не приемате желанията си за действителност. Принципите, на които залагате и вътрешното ви убеждение ще компенсират липсата на достатъчно информация, за да направите точния избор.

Риби

Проблемите, доколкото ги има, ще са свързани или с неразбиране от страна на влиятелни личности, или с нежелание за съдействие от страна на държавната администрация. И в двата случая вие ще сте „слабата страна“, независимо от аргументите, с които разполагате. При тези обстоятелства е по-добре да отложите реализацията на замислите си.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК