fallback

Хороскоп за 11 май: Юпитер навлиза в Овен, Рибите ги очаква напрегнат ден

Какво ни вещаят звездите за сряда

11.05.2022 | 07:24 Автор: Искра Ангелова

Какво ще ви донесе сряда, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Юпитер навлиза във вашия знак. Най-полезното, което бихте могли да направите за себе си е старателно да разпределите и подредите бъдещите си планове. Не се задълбавайте в подробности, просто трасирайте схемата на работа.

Телец

Опитайте се да запазите обичайното си спокойствие, независимо че поведението на околните на моменти може да е свръхдразнещо. Противопоставянето ви, колкото и да е аргументирано, няма да доведе до нищо друго, освен до безкрайни и съвършено безполезни разправии.

Близнаци

Самият факт, че Меркурий хем е във вашия знак, хем вече е в ретроградно движение, подсказва, че ще се наложи да се заемете с всичко, което сте отлагали "за по-късно". Обстоятелствата ще ви подсетят, че "по-късното" вече е настъпило и нямате друг избор, освен да действате скоростно и старателно, информира az-jenata.bg.

Рак

Придържайте се към принципа, че гениалното винаги е семпло. Колкото по-директни са решенията ви, толкова ще са по-правилни. Преценявайте внимателно думите, които изричате, за да не настроите събеседниците срещу себе си.

Лъв

Въздържайте се от каквито и да било покупки на нова техника, електроуреди и предмети за бита. Разпределете старателно средствата си и разчитайте само на онова, с което разполагате в момента.

Дева

Не взимайте и не давайте пари назаем. И в двата случая връщането им ще е съпроводено с трайни неприятности. Изразявайте мнението си директно, но тактично, като не забравяте, че "мълчанието е злато".

Везни

Едно от нещата, които трайно биха развалили настроението ви, ще е, ако някой непрекъснато ви принуждава да бързате или пък, ако ви възлагат нова задача, преди да сте довършили вече започнатата. Придържайте се към рутинните си задължения и по възможност не привличайте вниманието.

Скорпион

Въображението ви ще е необичайно силно, но все пак е добре да не прекалявате с фантазиите. Ако успеете да ги съчетаете с реалността и да останете здраво стъпили на земята, със сигурност ще имате повод да се поздравите с впечатляващи постижения.

Стрелец

Прегледайте внимателно текущите, изостаналите и бъдещите си проекти и преценете приложимостта им. Със сигурност ще установите кои от тях са безперспективни и към кои трябва да пренасочите ресурсите си, за да повишите приходите си.

Козирог

Не се увличайте по твърде оригинални и ексцентрични идеи. Разпределете задачите си равномерно и действайте с умерено темпо. В края на деня ще установите, че не е важно какво сте направили, а как сте го направили.

Водолей

Енергията и интуицията ви са еднакво силни. Позволете на интуицията да ви подскаже с какво да се заемете и се опитайте да го направите по най-добрия начин при това докрай. Ако разпределите ресурсите си правилно, бихте могли да се занимавате с поне две неща едновременно без пропуски.

Риби

Почти непрекъснато ще се налага да отклонявате вниманието си ту към една, ту към друга дейност извън основните ви занимания. Ситуацията ще е леко напрегната, но пък за сметка на това, забавна. С лично време ще разполагате едва в късния следобед.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback