Продукти:
- 6-7 консерви риба тон в собствен сос
- около 100 г крема сирене
- наситнен копър на вкус
- 2-3 стръка пресен лук наситнен
- 1 с.л. зехтин
- ½ люта чушка наситнена - по желание
- лимонов сок на вкус
- сол, черен пипер на вкус
Приготвяне:
Отцедете рибата тон и я сложете в кухненски робот. Ако нямате такъв уред, с помощта на вилица и нож много добре я наситнете, за да стане текстурата ѝ още по-фина, съветва az-jenata.bg.
Прехвърлете рибата в купа и прибавете останалите съставки към нея. Хубаво разбъркайте, за да се получи хомогенна смес. Сервирайте пастета с хубав хляб, крекери.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК