fallback

Хороскоп за 7 май: Очаква ни динамичен ден, бъдете внимателни

Ключова комуникация за всички зодии

07.05.2022 | 09:10 Автор: Искра Ангелова

През днешния ден ключова ще бъде комуникацията. Повече за вашата зодия вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Колкото сте по-общителни, толкова по-пълноценен ще е денят ви. Обсъждайте идеите си с хора, на които имате доверие, съпоставяйте мненията им и със сигурност ще осъществите замислите си, колкото и сложни да ви изглеждат.

Телец

Много е вероятно да ви поканят да участвате в обширно публично мероприятие. Включете се, но с уговорката, че можете да си тръгнете, когато пожелаете по собствена преценка. Удобен начин да постигнете баланса между сития вълк и цялото агне.

Близнаци

Обстоятелствата ще са благоприятни за провеждане на разговори по най-сложните теми, които дълбоко ви безпокоят особено пък, ако са свързани с личните отношения. Лесно и без излишни емоции ще изчистите всичките си съмнения и ще възстановите стабилността на връзките си или поне на онези, на които най-много държите.

Рак

На преден план ще излязат неуредени въпроси със съседите или роднините. Не бързайте да давате предложения и да изказвате мнение. Изслушайте аргументите им и не забравяйте, че който се смее последен го прави най-добре, съветва az-jenata.bg.

Лъв

Поредица спорни въпроси, които към момента "циклят на място" ще намерят решението си поради рязка промяна на обстоятелствата. Най-вероятно ще се случи след активната намеса на брат (сестра) или техните брачни партньори.

Дева

Не се изненадвайте, ако ви "атакуват фронтално" с необичайно любовно предложение. Мислете бързо без значение дали имате намерение да го приемете или отхвърлите. И в двата случая се опитайте да реагирате така, че да си оставите резервен вариант.

Везни

Днешните събития ще ви помогнат да разберете какво означава изразът "ефект на доминото". Всяко едно ще предизвиква следващото и на моменти ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Запазете спокойствие, защото ще получите помощ точно в момента, който ви изглежда най-критичен и то като благодарност за направена преди време услуга.

Скорпион

Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления. Използвайте ги, за да си организирате кратко пътуване. Не само ще се разнообразите, но и ще се запознаете с личности, с които ще установите дълготрайно делово сътрудничество.

Стрелец

Енергетиката ви е стабилна и ако не я разпилявате в няколко направления, бихте могли да постигнете много в най-важното и най-предпочитаното. Ако сте поставени пред дилемата да действате самостоятелно или да си осигурите сътрудничество, за предпочитане е да разчитате предимно на себе си.

Козирог

Обстоятелствата ще са неясни и нееднозначни. Едно от условията за напредък е да действате активно, да мислите бързо и да реагирате гъвкаво. Може да се наложи да пренебрегнете някои лични принципи, но по-важното в случая е да не пренебрегвате установените правила.

Водолей

Ако сте успели да формулирате целите си ясно, не се безпокойте да поемете отговорност за реализацията им. Всеки, когото успеете да убедите в ефекта от тях, с радост ще ви предложи помощта си.

Риби

Събитията ще са динамични, но ако сте достатъчно наблюдателни и далновидни, ще успеете да ги ориентирате в нужната посока и да се възползвате дори от тях максимално. Много е вероятно да получите достъп до информация, чрез която да улесните работата по най-сложните си текущи задачи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback