Хороскоп за 2 май: Телците да харчат разумно, буря от емоции връхлита Стрелците

Водолеите ще бъдат в центъра на вниманието

02.05.2022 | 07:49 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 2 май: Телците да харчат разумно, буря от емоции връхлита Стрелците
Хороскоп за 2 май: Телците да харчат разумно, буря от емоции връхлита Стрелците

Успешно начало на новата седмица за някои зодии, други - трябва да внимават с разходите, разправиите.

Овен

Навлизането на Венера във вашия знак ще повиши общителността ви. Да провеждате светски разговори не е лошо, стига да не обсъждате успехите, парите си и как те никога не ви стигат. Докато се усетите ще прекалите с описанието на собствените си достойнства и със сигурност ще си спечелите лоша слава.

Телец

В две направления може да са затрудненията ви – парите и любовта. Ще предотвратите неприятните изненади, ако не харчите излишно и ако не атакувате любимия човек с неоснователни претенции.

Близнаци

Въздържайте се от прояви на мегаломания или гигантизъм. Ще си направите услуга, ако съобразите желанията и най-вече амбициите с възможностите си. Да правите мащабни планове не е лошо, стига да не се ограничите само до формулирането на заглавието им.

Рак

Приспособете се към обстоятелствата, независимо дали ви харесва или не. Променяйки плановете си ще постигнете резултати, които не сте набелязали, но с по-малко усилия, докато „плувайки срещу течението“ може нищо да не направите, но за сметка на това ще ви излезе скъпо.

Лъв

Не залагайте на късмета, а на себе си. Няма да сте в позиция да контролирате изцяло ситуацията, в която се намирате, но мислейки бързо, бихте могли да се възползвате от нея. Според древната мъдрост: като няма риба и ракът е риба, информира az-jenata.bg.

Дева

Настроението ви ще е нестабилно, а поведението на околните ще ви изнервя. Усетите ли силен пристъп на емоции, побързайте да се уедините. Всеки спор или разправия, дори минимална, ще ви изтощи необратимо.

Везни

Насочете усилията си към занимания, изискващи екипно участие. Колкото и сложни да изглеждат, ще успеете да привлечете правилните хора и да постигнете желаните резултати. Задължително поблагодарете на всеки един от участниците индивидуално. Ще стабилизирате позициите си.

Скорпион

Отстоявайте позициите и личното си пространство. Ако ви се стори, че околните непрекъснато се опитват да ви пречат, започнете да ги наблюдавате по-старателно. Или ще установите причината за поведението им, или ще се убедите, че усещането ви е неоснователно.

Стрелец

Обстоятелствата ще са динамични и непрекъснато ще предизвикват у вас буря от емоции. При това никак не е сигурно, че ще са само положителни. Ако изведнъж ви връхлети силен порив да ударите или да разцелувате някого, по-добре го овладейте. Обстановката съвсем скоро ще се промени и каквото и действие да сте предприели, ще съжалите.

Козирог

Ще сте доста наблюдателни, но и доста впечатлителни. Подобно състояние в известен смисъл е нож с две остриета. Не е лошо да забелязвате детайлите, стига да не стигате до прояви на дребнавост, критикувайки непрекъснато хората около себе си за допуснатите грешки.

Водолей

Тъй като непрекъснато ще сте във водовъртежа на събитията, то почти през цялото време ще сте и в центъра на вниманието. Лесно ще намерите привърженици, ако са ви нужни, но и още по-лесно ще си създадете врагове, ако не преценявате правилно изказванията си.

Риби

Избягвайте критичните теми при разговори с близките си. Невинна на пръв поглед забележка или обвинение бързо ще предизвика буря и ще повиши децибелите. Не си го причинявайте, защото дълго време няма да можете да се освободите от чувството за вина.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
брамбазък
преди 2 години
Добрееее...днес по-полека с критиките ;р Сигнализирай за неуместен коментар