Хороскоп за 29 април: Везни, ориентирайте се към важни решения, телци - към трудни теми

През днешния ден водещи ще бъдат отношенията ни с другите

29.04.2022 | 10:21 Редактор: Жаклина Иванова
Хороскоп за 29 април: Везни, ориентирайте се към важни решения, телци - към трудни теми

През днешния ден водещи ще бъдат отношенията ни с другите. Повече за всяка зодия, вижте в дневния хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Хрумванията ви може и да са интересни, но не очаквайте безусловна помощ и одобрение от околните. Приемете отказа им спокойно и се опитайте да ги предразположите, вместо да водите ожесточени спорове, доказвайки правотата си.

Телец

Ако се налага да внесете яснота в отношенията си с някого, независимо дали са лични и делови, то сега е моментът да го направите. Изобщо, ориентирайте се към разговори на трудни теми, които няколко пъти сте отлагали. Този път ще постигнете желания краен резултат.

Рак

Желанието ви да изяснявате всяка ситуация в дълбочина и в детайли може да докара хората от обичайното ви обкръжение до лудост. Проверявайте фактите старателно, за да избегнете груби грешки, но не принуждавайте останалите да ползват вашите методи.

Лъв

Крайно време е да се освободите от онова, което ви пречи, връща ви назад и отдавна е изживяло времето си. Да, раздялата с хора, спомени, вещи със сантиментална стойност, илюзии и мечти е трудна работа, но пък така освобождавате място за новото и за перспективите си.

Дева

Чувството ви за справедливост е изострено и всяка проява на безпринципност и некоректно отношение ще предизвика у вас бурна реакция. Излишно е да разделяте света на черно и бяло и във всички случаи не е желателно да се намесвате в защита на чужди интереси. Не само няма да оценят жеста ви, но може и да ви обвинят в користни цели, пише az-jenata.bg.

Везни

Ориентирайте се към важни решения, само ако разполагате с всички факти и достатъчно информация. За всеки случай, консултирайте се с по-опитни и по-компетентни от вас, преди да направите последната крачка. Придържайте се към принципа: бавно, но сигурно.

Скорпион

До вас ще достигне информация, с която до момента не сте разполагали. Благодарение на нея ще промените отношението си към човек или събитие. Може да съжалите, че сте участвали в събитието, или че не сте били справедливи с човека. Няма как да върнете времето назад, но ще знаете как да предотвратите подобни грешки.

Стрелец

Не се вживявайте в менторска роля и не приемайте мнението си като единствено правилно, неоспоримо и последна инстанция. Всяко противопоставяне на околните ще ви разваля настроението, което подсказва, че е във ваш интерес да работите самостоятелно. Ако не сте готови за компромис, не участвайте в спорове.

Козирог

Плутон във вашия знак преминава в ретроградна фаза на движение. Всичко, което нарушава реда и пречи на красотата, ще ви дразни. А най-много от всичко ще ви дразнят недостатъците на околните. Имайте предвид, че забележките ви, колкото и да са справедливи, няма да допринесат за подобряване на отношенията.

Водолей

Наблюдателността и проницателността ви са изключително силни. И в комбинация с въображението ще ви помогнат да направите неочаквани, дори за самите вас, заключения. Ще видите обикновени, познати факти в съвсем различни нюанси, което ще се окаже изключително полезно за бъдещата ви работа.

Риби

Искате или не, основните въпроси, с които ще се наложи да се занимавате днес, ще са свързани с финанси. Може да се окажат доста банални, така че се опитайте да запазите спокойствие и да не превръщате разговорите в ожесточени спорове. Не се вторачвайте в детайлите и се въздържайте от остри реплики.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 2 години
С тея хороскопи, като го прочета и полсе почвам да си внушавам и да се самонавивам, а не че е от хороскопа. Сигнализирай за неуместен коментар