Хороскоп за 22 април: Телци, ще ви въвличат в глупави ситуации

Овни, всичко ще ви се получава с усилие и без ентусиазъм

22.04.2022 | 07:50 Редактор: Жаклина Иванова
Хороскоп за 22 април: Телци, ще ви въвличат в глупави ситуации

Денят ще бъде динамичен. Повече за всяка зодия, вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Дали заради характеристиката на деня или по някакви други лично ваши си причини, но настроението ви ще е доста минорно. Няма да сте доволни от поведението на околните, но в интерес на истината, няма да сте доволни и от себе си. Всичко ще ви се получава с усилие и без ентусиазъм. В такъв момент най-добрата тактика е да се посветите на любимите занимания, на природата или на спорт.

Телец

Почти непрекъснато ще ви въвличат в глупави ситуации, сътворени от нечия несъобразителност. Постарайте се да запазите спокойствие и да реагирате с чувство за хумор. Отпушите ли гнева си, тежко̀ на тези, които ви заобикалят.

Близнаци

Има дни, в които още със събуждането сте "стъпили с погрешния крак". Енергията ви ще е напълно достатъчно и ще ви стигне за всичко, друг е въпросът в каква посока ще я ориентирате. Ако се опитате да възприемате фактите и събитията от към положителната им страна, бихте могли да постигнете много.

Рак

Основният въпрос, на който трябва да си отговорите, е какво искате да правите и дали изобщо искате да правите нещо. Ако отговорът е положителен, нямате никаква дилема, просто трябва да прецените кое е най-важно. Ако е отрицателен, обаче, е много вероятно да се затрудните, решавайки точно по какъв начин да си губите времето.

Лъв

Наблюдавайте физическото си състояние. Ако усетите, че се уморявате бързо и губите концентрация, намалете темпото. Енергията ви ще е леко нестабилна. Поставяйте си изпълними цели. Прекалено амбициозните ще ви изтощят още повече.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК