Хороскоп за 15 април: Динамичен ден, не започвайте нищо ново

Част от събитията ще са изнервящи за телците

15.04.2022 | 08:33 Редактор: Жаклина Иванова
Хороскоп за 15 април: Динамичен ден, не започвайте нищо ново

Очаква ни динамичен ден. Звездите ни съветват да не предприемаме някои действия. Повече за всяка зодия вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от астролог Петя Георгиева.

Овен

Не започвайте нищо ново. Ще ви е трудно да се справите, защото непрекъснато ще се налага да оставяте започнатото, за да довършвате занимания, които по една или друга причина преди време сте отложили.

Телец

Част от събитията ще са изнервящи. Постарайте се да не показвате прословутия си инат прекалено много и прекалено често. Не реагирайте на провокациите, дори ако околните напълно са заслужили недоволството ви.

Близнаци

Преживяванията ще са противоречиви и "на първо четене" може да ви се стори, че някой непрекъснато ви "слага прът в колелата". Не преувеличавайте и не си внушавайте излишно. Позволете си нещо, което ви харесва, например вкусен сладкиш или разходка по магазините, просто за да поддържате тонус. Обстановката скоро ще се разведри.

Рак

Лилит, Черната Луна, навлиза във вашия знак и ще остане там до 10.01.2023 г. Занимавайте се с обичайните си рутинни задължения. Даже да се натъкнете на някакви "подводни камъни" ще ви е трудно да си обясните причината за появата им, но със сигурност няма да допуснете грешки, изпълнявайки добре познатата ви работа.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 2 години
Брей, много опасен ден ;р Да бяхме си останали да си лежим... Сигнализирай за неуместен коментар