Хороскоп за 12 април: Въздържайте се от високомерие, но отстоявайте позициите си

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще постави Овена в центъра на събитията

12.04.2022 | 08:37 Редактор: Жаклина Иванова
Хороскоп за 12 април: Въздържайте се от високомерие, но отстоявайте позициите си

Какво ни вещаят звездите днес, ще разберем от астрологичната прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви постави в центъра на събитията. Контактите ще са интензивни и между събеседниците ви ще има влиятелни личности. Постарайте се да покажете най-добрите си страни, или ако не можете да го направите, отстоявайте позициите си аргументирано.

Телец

Резултатите ви ще са впечатляващи и ще предизвикат одобрение, но и признаци на завист у някои от присъстващите. Въздържайте се от пристъпи на раздразнителност и на високомерие. Не е във ваш интерес да си създавате опоненти.

Близнаци

Стремежът към нови емоции или преживявания ще ви завладее почти изцяло. Текущите задължения безкрайно ще ви отегчават. Дори нещо съвсем дребно, но ново и непознато, би ви зарадвало и удовлетворило изследователската ви страст. И тъй като няма как да заминете на необитаем остров, като минимум бихте могли да промените маршрута, по който обичайно се движите.

Рак

Избягвайте проявите на разточителност и не се изкушавайте да купувате вещи и предмети, за които сте сигурни, че не ви трябват. Последвате ли импулсивния порив за харчене сега, със сигурност ще се наложи да "затегнете колана" в края на месеца.

Лъв

Въздействието ви ще е силно и в две посоки. От една страна, ще се чувствате уверени в себе си, от друга - ще сте привлекателни за околните. Събитията ще се развиват във ваш интерес както у дома, така и в публичното пространство. При тези обстоятелства най-важното е да не прекалявате със самочувствието. Поведение, което би отблъснало необратимо партньорите ви.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК