fallback

Ким с нови планове? Реалити звездата затвори един от бизнесите си

Изминаха почти пет години откакто пусна на пазара първия си аромат, част от нейната разрастваща се компания KKW

12.04.2022 | 06:30 Автор: Теодора Патронова

Изминаха почти пет години откакто Ким Кардашян пусна на пазара първия си аромат, част от нейната разрастваща се компания KKW. Ентусиазмът на феновете започна да се покачва още с обявяването на новината, че риалити звездата се впуска в ароматния бизнес и продължаваше да расте с всяка нова колекция. Сега обаче феновете бяха разочаровани.

Въпреки че само преди няколко месеца, през януари 2022 година, Ким стартира ново ароматно сътрудничество с Джеф Лейтъм и създаде продукти, вдъхновени от различни цветя, изглежда че риалити звездата има други планове. Тя обяви в социалните мрежи, че ще затвори своята парфюмерийна колекция за определено време, за да започне нова глава от живота си.

В петък, 1 април, в съобщение, което не изглежда като първоаприлска шега, профилът на KKW Fragrances в Instagram публикува изявление от Ким. Текстът с главни букви на сив фон обяви нови планове за няколко големи промени.

Докато все още не е ясно точно как ще се казва новата марка, много от феновете сметнаха, че Ким ще премахне само буквата "W" от абревиатурата, след като вече е официално разведена с Кание Уест. 

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback