fallback

Април започва с новолуние в Овен - oчаква ни динамичен ден

Везните да внимават

01.04.2022 | 07:30 Автор: Искра Ангелова

Динамичен ден. Месец април започва и с новолуние в знака на Овен. Повече за всяка зодия вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Новолунието във вашия знак е сигнал за рестарт и обновяване. Ще получите резултати, които дълго време са ви убягвали. Действайте активно, не разполагате с време за колебание.

Телец

Огледайте се около себе си и се освободете от всичко, което не ви е нужно. Осигурете пространство за новите си мисли и за новите постижения. След като разполагате с територия ще намерите и ресурси.

Близнаци

Новолунието ще се превърне в нещо като отправна точка за следващите ви глобални замисли. Съобразете плановете си с реалността. Ако вярвате в себе си, обстоятелствата ще се подредят по правилния начин.

Рак

Намалете темпото и не стигайте до кардинални решения в чийто ефект не сте сигурни. Дори да имате желание за сериозна промяна, все още не сте създали устойчив фундамент и не сте готови за нея.

Лъв

Спомнете си, че когато една врата се затваря, почти винаги се отваря друга. Направете съпоставка между замислите и фактическата им реализация, за да си дадете сметка докъде са ви стигнали силите и какво още предстои, съветва az-jenata.bg.

Дева

Наблюдавайте внимателно събитията, на които присъствате. Ще схванете дълбокия им вътрешен смисъл и ще стигнете до заключения, които ще удивят дори самите вас.

Везни

Проявете предпазливост, защото без да сте си го представяли може да попаднете „между чука и наковалнята“. Бъдете готови от две злини да изберете по-малката.

Скорпион

Проницателността ви ще е обострена до краен предел. В комбинация с изследователските ви умения вероятно ще откриете причинно-следствената връзка между събития, които сте възприемали като нелогични.

Стрелец

Един от дните, в които изненадите ще са предимно приятни. И ако може да се вярва на твърдението, че денят си личи още от сутринта, значи има основание да приемете, че месецът си личи от първия му ден.

Козирог

Всички затруднения, с които ви се налага да се справите, ще се окажат катализатор на конструктивни идеи. Мобилизирайте се и бъдете сигурни, че каквото и да направите, правите го за себе си.

Водолей

Не е изключено да усетите дълбоко и безпричинно напрежение, да усещате себе си като навита пружина, която във всеки един момент ще се разгъне. Намалете темпото и ограничете усилията. Всичко, направено днес, ще улесни работата ви на следващите етапи.

Риби

Заемете се с изпълнението на най-неясните и нелогични според вас замисли. Следвайте интуицията си и не търсете логика. Крачка по крачка ще стигнете до желания резултат, дори без да имате предварително набелязана схема на работа.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback