Хороскоп за 3 март: Внимавайте с емоциите и не бързайте в делата

Рибите може да са изпълнени от силен импулс за съперничество

03.03.2022 | 09:44 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за 3 март: Внимавайте с емоциите и не бързайте в делата

Празничният ден ще изпита емоциите ни. Добре е да внимаваме в тях и да не бързаме в делата. 

Овен

Обстоятелствата ще са неясни. Няма да разполагате с достатъчно точни факти, за да си направите каквито и да било заключения за случващото се около вас. За сметка на това ще сте достатъчно проницателни, за да се предпазите от евентуални неприятности.

Телец

Не се изненадвайте, ако ви обхване силно желание да направите или изпробвате нещо ново. Ориентирайте се към творчество. Там полето за експерименти е най-широко.

Везни

Не придавайте на събитията по-голямо значение, отколкото те имат и не правете "от мухата – слон". Опитайте се да овладеете емоциите и да не "украсявате" всяка случка, на която присъствате в прекалено наситени цветове от двете крайности.

Козирог

Настроението ви ще е приповдигнато и на моменти ще ви подтиква към импулсивни постъпки. Постарайте се да прецените последствията, преди да се впуснете в експеримент, свързан с пътуване или непознато към момента развлечение.

Риби

Не е изключено да ви изпълни силен импулс на съперничество. Да ви хрумне, че е време да докажете уменията си пред широк кръг свидетели. Не превръщайте състезанието в антагонизъм, за да не влошите отношенията с близките си.

Четете повече в Az-jenata.bg 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК