fallback

Az-jenata.bg стартира апетитно предизвикателство за виртуозите в кухнята и страстните почитатели на изискано вкусните ястия 

Включете се с пленяваща рецепта в конкурса "Вкуси света с Az-jenata.bg" до 7 март 2022 година

08.02.2022 | 14:52 Автор: Искра Ангелова

Вече 20 години водещият женски портал Az-jenata.bg, част от Investor Media Group, вдъхновява своите читатели, предоставяйки им широка палитра от развлекателни и полезни теми, които освен да улесняват начина им на живот, ги мотивират да го изживяват чрез всичките му нюанси. 

По повод кръглата си годишнина, Az-jenata.bg избира да отпразнува личния си празник в компанията на своите верни читатели, като ги предизвика да се развихрят в кухнята и да представят своя авторска рецепта, вдъхновена от международната кухня, която чрез вкуса си да пренесе всеки, който я изпробва, в различни омайващи и бленувани от най-големите пътешественици краища на света.

Кулинарното предизвикателство "Вкуси света с Az-jenata.bg" стартира на 07.02.2022 г., а желаещите да се включат в тази „вкусова“ надпревара могат да го направят, като качат своя авторска рецепта заедно с илюстративна снимка на ястието най-късно до 07.03.2022 г.

Един от най-амбициозните участници от MasterChef България - Теодора Бонева, ще бъде жури в конкурса, като на 10.03.2022 г. тя ще определи трима от участниците, представили най-оригиналните рецепти, които ще се класират за финалния кръг на "Вкуси света с Az-jenata.bg".

Тримата финалисти ще получат кулинарно предизвикателство от Теодора Бонева, въз основа на което ще бъде определен и големият победител!

Наградите в настоящия кулинарен конкурс са следните:

•   Muhler хлебопекарна с една бъркалка, MBM-10005 - 1: два броя, които ще бъдат предоставени на финалистите в конкурса на второ и трето място.

•  Muhler кафе машина за еспресо, МСМ - 1585: един брой, който ще бъде предоставен на участника, спечелил първо място в конкурса

•  Временна рубрика в сайта Az-jenata.bg с продължителност от два месеца, в която ще бъдат публикувани до 10 рецепти със снимки на ястия приготвени и предоставени на редакцията от финалиста.

В конкурса участие може да вземе всеки кулинарен ентусиаст, който има регистрация в Az-jenata.bg, а в случай, че няма, може да направи такава ТУК. След успешно направена регистрация, участниците трябва да качат своята авторска рецепта ТУК.

Общите условия на кулинарния конкурс прочетете ТУК.

 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback