Продукти:
- 3 бр италианска чабата
- 5 супени лъжици разтопено масло
- 2 супени лъжици зехтин
- 3 скилидки чесън
- 1 чаена лъжичка сушен риган
- 1 чаша настъргано сирене моцарела
-сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на средна температура. Нарежете хлебчетата на филии.
В малка купа смесете маслото, зехтина, чесъна (намачкан), ригана, солта и черния пипер. Разстелете сместа равномерно върху филийките.
Постелете хартия за печене в плитка тава. Печете хлебчетата за около 5 до 10 минути или докато станат леко кафяви. Малко преди да са готови поръсете с моцарелата и запечете за още 2-3 минути.
Сервирайте, докато са топли, съвета az-jenata.bg.
Забележка: Можете да използвате и обикновена франзела.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК