На някои зодии много ще им върви в любовта в седмицата 10-17 януари

Има опасност преценката ни за любовта да се окаже погрешна

09.01.2022 | 06:30 Редактор: Елеонора Танева
На някои зодии много ще им върви в любовта в седмицата 10-17 януари
На някои зодии много ще им върви в любовта в седмицата 10-17 януари

През втората седмица на януари, нищо, което се отнася до любовта няма да е сигурно. Марс и Нептун ще доведат до обърквания и заблуди. Преценката ни за любовта може и да се окаже погрешна. Меркурий заема ретроградна фаза в знака на Водолей, което ще доведе до напрежение в комуникацията.

Овен

Обвързаните Овни определено трябва да помислят относно границите на личното им пространство. Обърнете внимание на избора, който правите. Дали не правите твърде много жертви, за да запазите връзката си? Ретроградният Меркурий може да доведе до проблеми в комуникацията както за обвързаните, така и за тези Овни, които се срещат с някого.

Телец

Някои от представителите на зодията може да станат твърде близки със свой приятел. Вероятно си мислите, че той или тя изпитва същите емоции като вас. Може да се окажете разочаровани. За да не останете отхвърлени, не стигайте твърде далеч. Обвързаните Телци ще са изцяло отдадени на любимия човек и това ще им носи приятни емоции.

Близнаци

Марс оказва влияние върху вашия партньорски сектор. Това може да ви направи твърде настойчиви във връзката ви. Някои от вас може да са били в конфликти с любимия човек през изминалите дни. Марс ще бъде в противоречие с Нептун, планетата на объркването и илюзиите. Самотните Близнаци, които търсят любовта, може да се почувстват обезсърчени от липсата на романтични възможности. Не се отчайвайте, времето ви за любов ще дойде.

Четете цялата статия в az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК