fallback

Джейсън Деруло наби двама мъже в Лас Вегас, помислили го за Ъшър (+ВИДЕО)

Жертвите не са искали да повдигнат обвинение

06.01.2022 | 13:00 Автор: Искра Ангелова

Годината не започва никак добре за Джейсън Деруло. Изпълнителят се забърка в неприятности, след като нападна двама мъже пред нощен клуб в Лас Вегас. Физическата саморазправа се е случила в ранните часове на 4 януари, когато Деруло е "извършил нападение срещу двама мъже", казва говорител на полицията в Лас Вегас.

Той допълва, че органите на реда са били извикани около 2:22 часа местно време, но официален доклад не е бил съставен, защото жертвите не са искали да повдигат обвинения.

Според свидетел, Деруло е слизал по ескалаторите в хотел ARIA, където се намира нощният клуб, когато мъж, който чакал на опашката пред входа, му извикал нещо. Малко по-късно в социалните мрежи се появи видео, собственост на TMZ, където се вижда как 32-годишният изпълнител се врязва в тълпата с всичка сила и започва да налага непознат мъж. От клипа се разбира, че причината за агресията е подвикване "Хей, Ъшър", последвано от нецензурирани думи. След като чува това, Деруло се насочва към източника и започва да го налага, като охранителите се опитват да ги разтърват.

Източник споделя, че изпълнителят е бил изведен с белезници. На видео, показано от E!News, се вижда как Джейсън е изведен от органите на реда, а ръцете му са зад гърба. Все пак полицията казва, че той не е бил официално арестуван или записан като участник в нападение, защото жертвите не са искали да повдигнат обвинение. Вместо това Деруло просто е бил изгонен от хотела.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback