Според зодията: Какво ни очаква в любовта от 20 до 26 декември?

Празничната седмица ще бъде динамична

19.12.2021 | 21:32 Редактор: Жаклина Иванова
Според зодията: Какво ни очаква в любовта от 20 до 26 декември?

Празничната седмица ще бъде динамична, но и наситена с хубави емоции. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще реализирате онези свои замисли, които изискват колективно участие. Силите ще ви стигнат за всичко, не ограничавайте личната си инициатива. Ще се наложи да вземете повече от едно отговорно решение. При правилна преценка на ресурсите и умело използване на резервите, напредъкът ще е осезателен. Ще постигнете и целите, засягащи личните отношения.

Телец

Постарайте се да разпределите равномерно вниманието между личните интереси и публичните задължения, за да не пропуснете удобните възможности за изява, с които ще разполагате. Успешно и със съдействие ще решите въпроси, свързани с финанси, материални придобивки и стабилизиране на делови отношения. С присъщите си прямота и прагматизъм ще привлечете към себе си нови сътрудници. Споделете с тях натрупания опит и ще спечелите уважението им завинаги.

Близнаци

Ще възстановите прекъсната преди време стара връзка и с нейна помощ ще напреднете в уреждането на юридически или друг щекотлив въпрос, изискващ одобрение от държавната администрация. Всички дейности, насочени към обучение, повишаване на образованието, реклама, публицистика и дори благотворителност ще са повече от успешни.

Не само ще ви доставят удоволствие, но и ще разширят сферата ви на влияние. Пътуванията, особено служебните, ще са и вълнуващи, и доходоносни. Освен похвалите и комплиментите ще получите и материален еквивалент за старанието си.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК