fallback

Кога почивката от любимия завършва с раздяла?

Много двойки избират да си дадат време, за да премислят отношенията си и да потърсят отговори

13.12.2021 | 21:08 Автор: Теодора Патронова

Възходите в отношенията и любовта често са следвани от падения, които поставят партньорите пред предизвикателство. Един от начините за справяне с проблемите е временната почивка от връзката. Много двойки избират да си дадат време, за да премислят отношенията си, да потърсят отговори, да разберат какво искат от връзката си и как да намерят начин да я продължат.

За различните двойки почивката означава различно нещо. В някои случаи тя наистина дава възможност за откриване на обратен път един към друг. В други ситуации обаче може да се появят признаци, че временната почивка всъщност може да доведе до раздяла.

Кои са знаците, че почивката един от друг може да означава раздяла?

Единият от вас има тайна връзка по време на раздялата

От голямо значение е какви граници сте си поставили по време на почивката. Ако сте определили срок, в който да сте разделени и в който нямате право да излизате с други хора, но все пак единият от вас го прави, това е знак, че нещата може да се развият към раздяла. 

Не сте на една и съща вълна

За да е успешна почивката ви един от друг, все пак трябва да сте на една вълна. Това означава да сте обсъдили и съгласували границите, които ще спазвате. Ако нямате съгласие по някои важни точки, това е лош знак за бъдещето на връзката ви.

Единият от вас продължава напред

Обикновено не се счита за добър знак, ако през временната почивка единият партньор се държи сякаш е продължил напред и няма нужда от другия в живота си. В много случаи това означава, че в сърцето му няма място за вас, а е отворено за нова любов.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback