Сигнали, че партньорът ви изпитва силна любов и загриженост

Малките жестове, които един мъж прави за вас, подсказват неговите чувства

09.12.2021 | 23:40 Редактор: Жаклина Иванова
Сигнали, че партньорът ви изпитва силна любов и загриженост

Мъжете изразяват чувствата си по различен начин от жените. Може да ни се иска да стоят с нас и да разговарят дълго за чувствата си, но това се случва рядко. По-вероятно е мъжът до вас да ви покаже, че ви обича с някои жестове, отколкото да изкаже с романтични думи любовта си. Пък и думите невинаги са искрени. Могат да са лъжлива фасада, която мъжът си поставя. По-красноречиви са жестовете, които партньорът ви може да направи за вас.

Малките неща, които един мъж прави за вас, подсказват неговата любов и чувства към вас. Показват, че той държи на вас и е готов да бъде до вас, да ви дава сигурност, да ви показва, че можете да му имате доверие.

Понякога е много по-лесно да разберете дали един мъж го е грижа за вас по жестовете и нещата, които прави за вас, отколкото по думите му. Ето няколко малки жеста, които доказват любовта и чувствата му.

1. Променя поведението си, когато му кажете, че с нещо ви разстройва, или че не се чувствате добре от това, което е казал/направил.

2. Има високо ниво на отдаденост към вас и го усещате през цялото време.

3. Вдига телефона почти веднага, щом му звъните. Не ви кара да чакате. Не отговаря на обажданията ви след часове.

4. Помага ви с домашните задължения, без да се налага да го молите по няколко пъти.

5. Казва ви често какво мисли, не крие дълбоки тайни от вас или поне не усещате да има такива. Поведението му издава искреност.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК