Фенове на Мадона: Срам и унижение, престани да показваш задните си части

Призоваха я да спре с голите снимки и да пусне нова музика

27.11.2021 | 08:38 Редактор: Тодор Петров
Фенове на Мадона: Срам и унижение, престани да показваш задните си части

Продължава скандалът с голите снимки на поп иконата Мадона. В последните дни се наложи тя на два пъти да публикува еротичните кадри в Instagram, след като социалната мрежа ги изтри.

Голотата не е позволена в платформата, а женското зърно се определя като такава. Изключение правят снимки, съдържащи кърмене, раждане или моменти след раждането, както и ситуации, свързани със здравето като рак на гърдата, увеличаване на вниманието към операции за промяна на пола и мастектомия. 

Нецензурираните голи снимки на Мадона обаче не притесниха само Instagram. Дори верните ѝ фенове написаха в коментарите, че това поведение не е подходящо за жена на нейната възраст и идва малко в повече. 

"Това вече започва да става срамно. Децата ти сигурно се гордеят с теб. Престани да показваш задните си части, виждали сме ги достатъчно", "Вече граничи с унижение и това няма нищо общо с възрастта ти... Защо, Мадона??? Защо, скъпа, защо??? Много по-добра си от това", гласи само малка част от написаното под снимките.

Някои фенове дори напомниха на Мадона, че е време да спре с голите снимки и да пусне нова музика, с която да покаже истинския си талант.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК