Ароматно, свежо и невероятно вкусно домашно песто с орехи.
Продукти:
- 1/3 ч.ч. орехи
- 2 скилидки чесън
- 2 чаши пресен босилек
- няколко стръка магданоз
- сол и черен пипер на вкус
- 2/3 ч.ч. зехтин
- 1/2 ч.ч. настърган пармезан
Приготвяне:
Всички съставки без зехтина се слагат в блендер или кухненски робот. Смилат се леко, съветва az-jenata.bg.
След това отново пуснете кухненския уред и на бавна струйка добавете зехтина. Пестото е готово, когато всички съставки са хомогенизирани.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Останете информирани с Bulgaria ON AIR и в канала ни в Google News Showcase.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Тагове: