fallback

Джоли и The Weeknd подклаждат слуховете за романс, хванаха ги отново заедно

Двамата все още не са коментирали отношенията си

30.09.2021 | 13:06 Автор: Искра Ангелова

Анджелина Джоли и The Weeknd продължават да подклаждат слуховете за романтична връзка помежду си, след като бяха забелязани на втора романтична среща през уикенда.

Два месеца след първото им излизане, двойката отново беше уловена от папараци да напуска ресторант в Санта Моника. Според медиите в Америка, това е същото място, на което Джоли и The Weeknd са вечеряли преди месеци. Двамата бяха облечени в еднакви черни тоалети, като актрисата носеше любимия си тренчкот и високи токчета, а изпълнителят заложи на голямо яке, дънки и кожени обувки.

Според източници, звездите са пристигнали поотделно, но все пак са били настанени на една и съща маса, намираща се в частната зона на ресторанта. Останали са там близо два часа и половина и са се наслаждавали на компанията си. След това двамата са напуснали заедно заведението и са се качили в колата на The Weeknd.

Засега нито един от двамата не е разкрил какво е естеството на връзката, но това не изненадва никого. И Джоли, и The Weeknd знаят как да предпазват личния си живот, като и преди са имали връзка с друга известна личност.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback