Продукти:
- 3 ч.ч. пудра захар
- 3/4 ч.ч. натурално какао на прах
- щипка сол
- 1 начупен или настърган шоколад, може и повече
- 70 г счукани орехи
- 4 големи белтъка
Приготвяне:
В купа комбинирайте захарта, солта и какаото. Разбъркайте добре и добавете орехите, шоколада и отново разбъркайте. Накрая прибавете белтъците, които съвсем леко сте разбили предварително. Ползвайте шпатула, за да разбъркате всичко, съветва az-jenata.bg.
Върху хартия за печене, ползвайки супена лъжица или такава за сладолед, оформете малки купчинки. Нека има разстояние между тях. Печете ги в предварително загрята фурна на 160 градуса за около 20-25 минути. Изпечените бисквитки трябва да се напукат леко и да имат приятно хрупкава коричка.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК